Fondatorul Wikipedia va veni in Romania

       627   

Fondatorul Wikipedia va veni in Romania

Wikipedia este cu siguranta unul dintre cele mai accesate site-uri online, fiind considerata una dintre cele mai bogate si mai valoroase surse de informatii de pe intregul internet. Si totusi, la fel ca majoritatea site-urilor, Wikipedia nu ar fi existat astazi daca in urma cu cativa ani un om nu venea cu ideea, iar acel om va veni luna aceasta in Romania pentru prima data.

 

 

Cel care a stat in spatele lansarii Wikipedia este Jimmy Wales iar acesta va veni in premiera in Romania pe data de 22 martie pentru a participa la evenimentul "McCann / Thiess Conferences".

Dupa 15 ani de cand Wikipedia este online, Jimmy Wales va vorbi la acest eveniment despre ideea cu care a pornit Wikipedia precum si modul prin care a reusit sa ofere atat de multe informatii online creand astfel una dintre cele mai importante surse unde oamenii se pot documenta pe internet.

Despre Wikipedia mai putem spune faptul ca dispune de atat de multe informatii datorita celor peste 80.000 de voluntari din intreaga lume care ofera cate 7.000 de articole noi zilnic, articole care aduc un trafic de peste 500 de milioane de vizitatori. Astfel, asa a ajuns acum Wikipedia sa se bucure de un numar de peste 36 de milioane de articole traduse in peste 280 de limbi.

Evenimentul va avea loc pe data de 22 martie de la ora 17:00 in Sala Epika - Grand Cinema Baneasa & More din Baneasa Shopping City, iar de organizare s-au ocupat cei de la Vodafone, fiind sustinuti de BRD precum si de cei de la PRO TV.

 

Tags:Romania remizeaza iar si cu Finlanda

Romania remizeaza iar si cu Finlanda

Stirea zilei - 08 martie 2016


Romania se califica in sfarsit la Euro

Romania se califica in sfarsit la Euro

Stirea zilei - 08 martie 2016


PRO TV renunta la Omul care aduce cartea

PRO TV renunta la Omul care aduce cartea

Stirea zilei - 08 martie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.