Facebook le-a sugerat scotienilor sa sarbatoareasca St Andrew's Day cu steagul Romaniei

       1120   

Facebook le-a sugerat scotienilor sa sarbatoareasca St Andrew's Day cu steagul Romaniei

Se pare ca nu doar in Romania exista indignare atunci cand unii utilizatori aleg sa-si arate compasiunea fata de alte tari, precum Franta, prin folosirea steagului lor ca poza de profil pe Facebook ci si in Scotia. Asta dupa ce Facebook le-a sugerat acestora ca de St Andrew`s Day sa sarbatoreasca folosind steagul Romaniei.

 

 

Deranjul a aparut mai ales datorita faptului ca aceasta sarbatoare reprezinta si Ziua Nationala a Scotiei iar ziua sarbatorii este, la fel ca in cazul Romaniei, pe 30 noiembrie. Desigur ca scotienii au inceput sa-si arate indignarea pe reteaua de socializare astfel incat greseala a ajuns si la urechile celor de la Facebook, astfel incat ulterior a fost adaugata o optiune cu crucea Sfantului Andrei in culorile steagului Scotiei, adica albastru si alb, optiune care a fost mult mai pe placul utilizatorilor cele mai mari retele de socializare, laudandu-se cu un numar de peste 1.49 miliarde de membri activi lunar.

Asadar, se pare ca si la case mai mari au loc diferite erori care starnesc indignare, deci noi romanii nu ar mai trebui sa ne simtim deranjati atunci cand beneficiem de optiuni prin care putem anunta ca suntem ok dupa un cutremur care a avut loc prin Asia sau cand unii utilizatori aleg sa isi arate compasiunea folosind steagul altei tari.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.