Explozii la Bruxeless cu foarte multe victime

       555   

Explozii la Bruxeless cu foarte multe victime

Belgia este in doliu dupa exploziile de azi, doua pe aeroportul Zavantem din Bruxelles si una la metrou. Scenariul pare a fi desprins din tragicul eveniment de la Paris, care a avut loc in urma cu ceva timp, iar cel mai probabil este vorba despre un atentat terorist.

 

 

Momentan, pompierii belgieni au anuntat faptul ca exista cel putin 13 morti si 35 de persoane ranite grav. De asemenea, Misterul Afacerilor Externe a informat cetatentii romani din Belgia precum si pe cei care doresc sa calatoreasca spre aceasta tara faptul ca autoritatile au instaurat un nivel de alerta de gradul 4.

Conform autoritatilor, inainte de producerea exploziilor de la aeroport s-ar fi auzit focuri de arma precum si strigate in araba. Totodata, drumurile care duc catre aeroport dar si traficul feroviar au fost inchise.

Exista si o cursa Tarom care a plecat azi dimineata la 7:30 din Bucuresti catre Bruxelles, insa aceasta a fost redirectionata catre Amsterdam.

Momentan nu exista informatii legate de posibile victime din Romania, insa antrenorul Mircea Rednic a declarat faptul ca si fiica sa era pe aeroport, iar exploziile au avut loc in timp ce vorbea cu ea la telefon.

Toata activitatea aeroportului a fost si ea suspendata, iar persoanele aflate acolo au fost evacuate.

Foto


Tags:Atac armat in SUA cu peste 30 de victime

Atac armat in SUA cu peste 30 de victime

Stirea zilei - 22 martie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.