Evenimente

simona halep a castigat turneul rogers cup de la montreal

Simona Halep a castigat turneul Rogers Cup de la Montreal

Stirea zilei - 02 august 2016

Parcurs bun al jucatoarei romance Simona Halep la turneul Rogers Cup pe care l-a castigat in urma unei victorii cu 7-6, 6-3 impotriva jucatoarei din America Madison Keys.  discovery a realizat un documentar despre dezastrul din colectiv

Discovery a realizat un documentar despre dezastrul din Colectiv

Stirea zilei     14 martie 2016

Duminica, 13 Martie, a fost difuzat in premiera pe Discovery un documentar despre o tragedie romaneasca, si anume „Dezastrul din Colectiv”, incediu care a cauzat moartea a 64 de persoane, plus ranirea altor cateva zeci.


victorie memorabila pentru nationala romaniei de handbal feminin

Victorie memorabila pentru nationala Romaniei de handbal feminin

Stirea zilei     11 martie 2016

Data de 9 martie 2016 va fi cu siguranta una memorabila pentru nationala feminina de handbal a Romaniei dupa ce a reusit sa se impuna in fata campioanei olimpice, mondiale si europene Norvegia cu scorul de 25-20, intr-un meci care a contat pentru grupa 1 preliminara de calificare pentru Campionatul European care are loc chiar in acest an.


fondatorul wikipedia va veni in romania

Fondatorul Wikipedia va veni in Romania

Stirea zilei     08 martie 2016

Wikipedia este cu siguranta unul dintre cele mai accesate site-uri online, fiind considerata una dintre cele mai bogate si mai valoroase surse de informatii de pe intregul internet. Si totusi, la fel ca majoritatea site-urilor, Wikipedia nu ar fi existat astazi daca in urma cu cativa ani un om nu venea cu ideea, iar acel om va veni luna aceasta in Romania pentru prima data.


refugiatii vor avea o echipa la jocurile olimpice de la rio

Refugiatii vor avea o echipa la Jocurile Olimpice de la Rio

Stirea zilei     04 martie 2016

Dupa o perioada lunga de discutii, cei de la Comitetul Olimpic International a decis ieri ca la Jocurile Olimpice de la Rio sa participe si o echipa formata din refugiati care ar urma sa defileze la ceremonie cu steagul olimplic.


leonardo di caprio a castigat in sfarsit un oscar

Leonardo Di Caprio a castigat in sfarsit un Oscar

Stirea zilei     29 februarie 2016

In noaptea care s-a incheiat de curand a avut loc evenimentul de oferire a premiilor Oscar cu numarul 88, editie in care actorul Leonardo Di Caprio a primit in sfarsit primul sau trofeu Oscar, dupa o perioada in care internetul a fost plin de glume legate de faptul ca acesta nu a reusit sa castige un astfel de trofeu, in ciuda faptului ca a fost de multe ori nominalizat si ca a reusit sa castige multe alte trofee. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.