Euforia TV devine Happy Channel

       762   

Euforia TV devine Happy Channel

Dupa ce mai multe posturi de radio (precum Rock FM si Magic FM) au anuntat faptul ca isi vor deschide posturi TV, se pare ca schimbari au loc si in randul posturilor TV deja existente. Mai exact, este vorba despre programul Euforia TV care va deveni Happy Channel.

 

 

Schimbarea va avea loc pe 8 martie iar Happy Channel va continua sa difuzeze seriale precum Dr House si Downtown Abbey iar in grila vor fi alte productii de origine sud-americana precum si reality-show-uri, dupa cum au declarat cei de la Antena Group.

Happy Channel va fi in continuare un program TV dedicat segmentului feminin insa poate fi privit si ca pe un post dedicat intregii familii. Un aspect foarte interesant, si probabil una din noutatile cu care vine acest program, este faptul ca va reprezenta mai multe cauze ale telespectatorilor, cauze pentru care vor si lupta totodata.

Pe langa serialele deja consacrate ce vor fi difuzate de Happy Channel, cei de la Antena Group sustin ca vor veni si cu un reality-show now de tip experiment, cu totul nou in Romania si nu numai, sustinand ca e un concept necunoscut inca in toata Europa. Ramane deci de vazut cu ce productie proprie ne vor surprinde in Martie. 

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.