Emisiunea Romanii au talent are un nou jurat

       678   

Emisiunea Romanii au talent are un nou jurat

Dupa ce anul trecut am fost surprinsi de faptul ca Mihai Petre a fost inlocuit cu un alt jurat, se pare ca si in acest an vor fi schimbari in randul juratilor uneia dintre cele mai populare emisiuni din Romania.

 

 

Noul jurat a reusit sa isi ocupe un loc la masa Romanii au talent din acest sezon in urma unui concurs. Este vorba despre Florin Calinescu, care s-a declarat foarte fericit de faptul ca se poate adresa iar oamenilor, una dintre calitatile cu care sa mandreste acesta fiind chiar abilitatea de a se adresa publicului. 

Initial cei de la Pro TV nu au precizat daca noul jurat va inlocui unul din juratii emisiunii Romanii au talent, sau pur si simplu va fi cu un membru mai mult la masa. Totusi probabil ca ar fi fost dificil ca masa juratilor sa gazduiasca 5 membri.

Din acest motiv, cei de la Pro TV au emis un comunicat de presa in care au declarat faptul ca Bebe Cotimanis, unul dintre proaspetii jurati ai emisiunii, este foarte ocupat cu proiectele de teatru si televiziune. Din acest motiv este foarte probabil ca noul jurat Florin Calinescu sa ocupe locul lui Bebe Cotimanis

Despre noul jurat ar trebui sa stiti ca este un prezentator si un actor foarte cunoscut din Romania, care realizeaza diferite emisiuni de radio si TV inca din anii 90. Cateva din filmele sale de succes sunt Baieti buni, Asfalt Tango si O vara de neuitat.

Asadar, Romanii au talent au un nou jurat in cel de-al saselea sezon si nu ne ramane decat sa asteptam sa vedem daca va continua sa ramana una dintre cele mai populare emisiuni din Romania, in anii trecuti ocupand cu usurinta locul 1 intr-un top al celor mai iubite emisiuni de divertisment ale romanilor. Momentan insa se afla in perioada de preselectii, deci mai avem de asteptat putin pana cand emisiunea va fi difuzata la PRO TV.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.