Eliza Samara a castigat Campionatul European la tenis de masa

       682   

Eliza Samara a castigat Campionatul European la tenis de masa

Se pare ca nu doar la tenisul de camp ne putem lauda cu un numar mare de turnee castigate de Simona Halep deoarece nici la tenisul de masa nu stam prea rau. De fapt, ne pricepem la fel de bine si la acest sport, un alt motiv pentru a ne mandri ca suntem romani.

 

 

Ne putem mandri cu acest lucru datorita romancei Eliza Samara care a castigat recent Campionatul European la tenis de masa, ducand astfel numele si steagul Romaniei mai departe. 

Finala jucata de catre Eliza Samara a fost de-a dreptul un meci foarte spectaculos, cu momente in care suspansul si adrenalina au facut o echipa foarte buna. Adversara romancei a fost o olandeza de origine chineza pe nume Jie Li si a luptat pana in ultima secunda pentru a-i fura aurul romancei. Din fericire insa nu a reusit.

Eliza Samara se putea lauda si inainte cu doua medalii de argint castigate la dublu feminin si cu echipa Romaniei. Se pare insa ca a treia oara a fost cu noroc pentru romanca reusind astfel sa obtina aurul si titlul foarte pretios de Campioana Europeana. 

Romanca a inceput cu o motivatie foarte buna desprinzandu-se foarte usor cu 1-0 la seturi. Adversara insa a revenit miraculos, facand din aceasta finala un meci spectaculos. Chiar daca era foarte presata de scor, Samara a reusit sa revina intr-un mod poate neasteptat folosindu-se de multe atacuri in forta.

Asadar incepem saptamana cu o veste numai buna pentru romanii de pretutindeni, indiferent ca sunt iubitori ai tenisului de masa sau nu. Este foarte important ca ne remarcam din ce in ce mai des in diferite campionate europene deoarece reusim astfel sa ne construim o imagine puternica in lumea sporturilor de toate tipurile.

De acum nu mai trebuie decat sa asteptam si ca Lucian Bute sa devina iar detinatorul unei centuri, lucru care e posibil sa se intample curand.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.