El Classico de Romania Dinamo 3-1 Steaua

       593   

El Classico de Romania Dinamo 3-1 Steaua

Dupa ce acuma cateva zile a avut loc celebrul El Classico in care cei de la Barcelona s-au impus clar impotriva lui Real Madrid cu un scor de 4-0, aseara a sosit randul ca si in Romania sa se joace unul dintre cele mai aprinse si mai asteptate meciuri din Liga 1: Dinamo - Steaua, un adevarat derby al orgoliilor care imparte tara in doua fara dar sau poate.

 

 

Iar dupa ce timp de 4 ani, Steaua s-a impus de fiecare data, se pare ca Rednic si-a dovedit experienta de antrenor, reusind sa-si pregateasca elevii cum a stiut el mai bine pentru meciul impotriva celei mai mari rivale. Astfel Dinamo a reusit sa obtina o victorie de mult asteptata, cu scorul de 3-1.

Primul gol a fost marcat chiar de catre Steaua, insa a fost in propria poarta deoarece Varela a inscris un autogol in minutul 56 iar dupa doar 12 minute Palic a marit diferenta la 2-0. Prin golul din minutul 84 adus de Gnohere, Dinamo a marit diferenta la 3-0, asigurandu-si astfel victoria impotriva rivalilor de la Steaua.

Cei din urma au marcat insa golul de onoare in prelungiri prin Nicusor Stanciu si astfel scorul final a fost de 3-1 in favoarea cainilor rosii, spre dezamagirea patronului Gigi Becali care a anuntat deja faptul ca va renunta la unii jucatori.
Radoi a demisionat de la Steaua

Radoi a demisionat de la Steaua

Stirea zilei - 23 noiembrie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.