Echipa de rugby a Romaniei a castigat uimitor impotriva Canadei

       789   

Echipa de rugby a Romaniei a castigat uimitor impotriva Canadei

Chiar daca echipa de fotbal a Romaniei nu a mai ajuns de mult la un campionat de un asemenea prestigiu, se pare ca la rugby stam ceva mai bine, selectionata Romaniei impunandu-se intr-un mod spectaculos in meciul jucat impotriva Canadei, aceasta fiind totodata prima victorie impotriva canadienilor la un campionat mondial.

 

 

Cunoscuti si sub numele de stejarii, baietii au reusit sa intoarca scorul intr-un mod cu totul uimitor de la 15-0, impunandu-se la final cu scorul de 17-15 facand astfel istorie. Spunem ca stejarii au facut istorie nu numai pentru ca suna frumos ci si pentru ca aceasta este cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondiale.

Marcatorii Romaniei au fost Mihai Macovei, care a inscris doua eseuri, si Florin Vlaicu care a adaugat in istoricul sau doua transformari plus o lovitura de penalitate care a adus victoria stejarilor.

Ultimul meci va avea loc duminica iar echipa romaneasca de rugby va intalni Italia iar daca stejarii vor invinge si in acest meci atunci vor avea asigurata calificarea la Cupa Mondiala din 2019, ceea ce ar fi intr-adevar un lucru grozav pentru stejari.

Despre progresul echipei de rugby a Romaniei ar mai trebui sa mentionam si cele doua infrangeri din primele doua meciuri ale grupei, 38 cu 11 impotriva Frantei si 44 cu 10 impotriva Irlandei.

Asadar, trebuie numaidecat sa le tinem pumnii baietilor pentru meciul de duminica.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.