Discovery a realizat un documentar despre dezastrul din Colectiv

       619   

Discovery a realizat un documentar despre dezastrul din Colectiv

Duminica, 13 Martie, a fost difuzat in premiera pe Discovery un documentar despre o tragedie romaneasca, si anume „Dezastrul din Colectiv”, incediu care a cauzat moartea a 64 de persoane, plus ranirea altor cateva zeci.

 

 

Acesta dureaza 44 de minute iar in timpul difuzarii de aseara, nu a fost intrerupt de publicitate. „Dezastrul din Colectiv” prezinta in ordine cronologica toate evenimentele de la incendiul din clubul Colectiv, dupa cum au declarat mai multe persoane direct implicate, printre care putem mentiona supravietuitorii, familiile victimelor, autoritatile, precum si cadrele medicale care au intervenit pentru salvarea tinerilor surprinsi de incendiu.

De realizarea documentariului s-a ocupat o echipa romaneasca condusa de catre Mihai Predescu, despre care putem spune ca are o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu.

De asemenea, documentarul este acum disponibil si online gratuit, iar daca doriti sa il vizualizati il puteti gasi mai jos:

Tinem sa amintim si faptul ca astazi, dupa cateva luni de la tragedie, a mai murit un tanar implicat in incediu, numarul victimelor decedate fiind de 64.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.