David Bowie s-a stins din viata

       640   

David Bowie s-a stins din viata

David Bowie era considerat de catre foarte multe persoane drept cameleonul pop-rock-ului din UK si a reusit sa castige un numar foarte mare de fani datorita faptului ca a avut succes in genuri muzicale precum glam rock, art rock, soul, dance-pop, punk, hard-rock si electronic. Pe scurt, o cariera muzicala de succes cu care desigur ca se mandrea.

 

 

Celebrul David a implinit pe data de 8 ianuarie varsta de 69 de ani iar cu aceasta ocazie a lansat si ultimul sau album cu numele Blackstar.

Acesta a murit astazi dupa ce mai bine de 18 luni s-a luptat cu o boala grea, pe care din pacate nu a reusit sa o invinga: cancerul. Totusi, in ciuda faptului ca se lupta cu o boala care de cele mai multe ori invinge, David Bowie nu s-a lasat invins prea usor ci chiar de cele mai multe ori cand aparea in public nu arata faptul ca ar suferi de o astfel de boala crunta. Totusi, in ultimul an aparitiile sale in public au fost tot mai rare, probabil una dintre consecintele cancerului de care suferea unul dintre cei mai in voga artisti ai secolului XX, poate chiar unul dintre cei mai de succes dupa cum il considera multi oameni ai muzicii.

Odihneasca-se in pace!


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.