Dan C Mihailescu are acum emisiune online in parteneriat cu eMAG

       548   

Dan C Mihailescu are acum emisiune online in parteneriat cu eMAG

Dupa ce Dan C Mihailescu a anuntat ca PRO TV a renuntat la emisiunea sa difuzata dimineata, Omul care aduce cartea, in Social Media s-a starnit un fel de revolta virtuala, majoritatea cititorilor fiind deranjati de faptul ca cel mai vizionat post de televiziune din Romania renunta la o emisiune care promoveaza cultura, in timp ce emisiunile care promoveaza tot felul de non-valori sunt din ce in ce mai cautate. Astfel, CEO-ul eMag a decis sa intervina si sa faca ceva in acest sens.

 

 

Chiar daca Dan C Mihailescu a fost contactat de doua posturi de televiziune precum si de un post de radio, spre mirarea sa dupa cum a declarat, acesta a decis sa inceapa un drum cu totul nou, de data aceasta insa pe internet. Mai exact, omul care aducea cartea la PRO TV a inceput o colaborare cu CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu, si astfel s-a nascut un noi proiect: Cartea de la ora 5.

Mai multe tari au diferite obiceiuri pe care le respecta cu strictete, precum faptul ca in Anglia ora 5 este ora ceaiului, asa ca de aici a venit si ideea ca noi sa avem ora de carte. Astfel, incepand cu 1 Februarie, de luni pana vineri, pe site-ul carteadelaora5.ro vom avea prezentari de carte realizate de catre Dan C. Mihailescu

Iulian Stanciu a declarat faptul ca pe site-ul carteadelaora5.ro nu vor aparea reclame iar cititorii vor putea recomanda si vota carti pe care Dan C. Mihailescu sa le prezinte in urmatoarele emisiuni.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.