Dacian Ciolos a fost numit premierul Romaniei

       573   

Dacian Ciolos a fost numit premierul Romaniei

Toata lumea a asteptat ieri cu sufletul la gura sa vada ce alegere va face Klaus Iohannis in privinta alegerii unui ministru nou, care sa il inlocuiasca deci pe Victor Ponta care a demisionat in urma protestelor declansate de incendiul de la Colectiv. Iar numirea nu a intarziat sa apara.

 

 

Ieri, presedintele Klaus Iohannis s-a consultat cu partidele politice insa se pare ca nu a dorit sa aleaga numaidecat o recomandare facuta de acestea, ci a tinut cont de vocea strazii, alegand astfel un premier tehnocrat, la fel cum au cerut toti cei care au iesit in strada.

Noul premier al Romaniei este Dacian Ciolos care se mandreste cu o reputatie foarte buna. Acesta este de meserie inginer si a studiat mai multe domenii ale agriculturii atat in Romania cat si Franta. De asemenea acesta este casatorit cu frantuzoaica si vorbeste doua limbi straine: engleza si franceza.

Nu face parte din nici-un partid politic insa este cunoscut pentru faptul ca a fost ministru al agriculturii in anii 2007-2008. De asemenea nevasta sa este considerata o experta in domeniul agriculturii.

Majoritatea partidelor si-au declarat deja sustinerea pentru noul premier, doar cei de la PSD refuzand sa ofere o declaratie clara, spunand ca se mai gandesc.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.