Cristina Neagu este cea mai buna handbalista din lume in 2015

       566   

Cristina Neagu este cea mai buna handbalista din lume in 2015

Dupa parcursul admirabil al nationalei feminine de Handbal la Campionatul Mondial din Danemarca, era de asteptat ca handbalista Cristina Neagu sa fie apreciata asa cum merita ea mai bine, dand dovada de niste performante de invidiat. 

 

 

Romanca in varsta de 27 de ani a fost numita drept cea mai buna handbalista din lume in anul 2015. Cristina Neagu evolueaza la echipa ZRK Buducnost Podgorica si se mandreste cu un numar de 84 de puncte in competitia pentru cea mai buna handbalista, trecand usor peste Nora Mork cu 52 de puncte si Heidi Loke cu 49 de puncte. 

Trebuie sa amintim faptul ca la Campionatul Mondial de handbal feminin, Cristina a castigat alaturi cu restul echipei Romaniei medalia de bronz, turneu unde desigur a fost numita cea mai buna jucatoare. De asemenea Cristina a fost desemnata si cea mai buna handbalista din Romania.

Premiata a fost si Paula Ungureanu, care a fost inclusa la randul sau in cea mai buna echipa de handbal feminin a anului 2015. 

Jucatoarele au fost desemnate cu ajutorul site-ului handball-planet.com unde mai multi fani dar si nume importante ale handbalului le-au ales si pe cele doua romance care ne-au facut mandri ca suntem romani si de aceasta data. Asadar, trebuie sa le felicitam numaidecat pe fete si sa le uram un parcurs la fel de bun si in 2016.


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.