Corneliu Vadim Tudor a decedat in urma unui infarct

       687   

Corneliu Vadim Tudor a decedat in urma unui infarct

In dimineata zilei de ieri, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de urgenta  la spital, acuzand probleme respiratorii, iar in cursul dupa amiezei starea sa de sanatate s-a deteriorat. A suferit un infarct si a fost supus unei interventii chirurgicale, iar la cateva ore a decedat.

 

 

Tot personalul medical a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-l salva, l-au resuscitat timp de 2 ore, dar a fost in zadar, presedintele PRM a murit la doar 65 de ani.

In ultimii ani, Corneliu Vadim Tudor a ajuns de mai multe ori la spital, ultima data fiind internat chiar in 2013 la sectia de cardiologie a Spitalului Militar din Capitala, el suferind si de diabet si probleme cardiace.  

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut la 28 noiembrie 1949 in Bucuresti si a fost scriitor, politician si publicit roman, care a detinut functiile de senator si europarlamentar. Acesta era casatorit si avea doua fiice.

Personalitate controversata a vietii publice romanesti de dupa Revolutie, Corneliu Vadim Tudor nu era un personaj necunoscut inainte de 1989. Jurnalist la revista „Saptamana” a lui Eugen Barbu, el s-a remarcat ca un „poet de casa” al cuplului Ceausescu, ceea ce peste ani a facut ca, in raportul pe baza caruia fostul presedinte Traian Basescu a condamnat comunismul, sa fie trecut, alaturi de Adrian Paunescu, in categoria „barzilor oficiali” ai Elenei si ai lui Nicolae Ceausescu.

Dupa ce in iunie 1989, cand, din cauza unor motive "politice, culturale si personale", si-a depus carnetul PCR si legitimatia de ziarist pe adresa lui Nicolae Ceausescu, in primele luni ale lui 1990, mai exact in martie, infiinteaza  "Romania Mare".

Apogeul carierei sale politice l-a atins in anul 2000, cand s-a plasat pe locul 2 in primul tur al alegerilor prezidentiale, insa  a fost invins in al doilea tur de Ion Iliescu.

 

Tags:Emisiunea Romanii au talent are un nou jurat

Emisiunea Romanii au talent are un nou jurat

Stirea zilei - 15 septembrie 2015Iarna a venit iar pe neasteptate

Iarna a venit iar pe neasteptate

Stirea zilei - 15 septembrie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.