Confruntarea anului in tenis Simona Halep - Maria Sharapova

       731   

Confruntarea anului in tenis Simona Halep - Maria Sharapova

Zilele acestea toata lumea este cu ochii pe televizor deoarece se joaca Turneul Campioanelor in tenis iar printre participante se afla si romanca noastra Simona Halep. Mai mult decat atat, aceasta are ocazia ca astazi sa faca un super meci si sa devina chiar mai populara decat este.

 

 

Asta deoarece se va confrunta iar cu o legenda a tenisului: Maria Sharapova, rusoaica pe care inca nu a reusit sa o invinga chiar daca a jucat de multe ori impotriva acesteia.

Totusi trebuie sa tinem cont ca Simona vinde dupa un meci foarte bun jucat contra Flaviei Pennetta deci are un moral foarte ridicat. In cazul in care se va impune astazi, Simona Halep va avea asigurat locul 2 WTA la finalul anului si va fi calificata in semifinalele Turneului Campioanelor. De asemenea, aceste lucruri pot fi asigurate si prin victoria in ultimul meci din grupa care va fi impotriva jucatoarei Agnieszka Radwanska.

Meciul va avea loc astazi de la 13:30, deci nu mai este mult timp pana la startul partidei asa ca trebuie sa o sustinem cu totii cum putem, chiar daca nu ne aflam la turneu. Ne-am obisnuit deja cu sustinerea in Social Media, deci o putem face in continuare pentru a ne arata devotamentul.


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.