Cod galben de ninsori in mai multe judete

       636   

Cod galben de ninsori in mai multe judete

Daca pana acum vremea a fost destul de blanda cu noi, iar toamna ne-a oferit foarte multe zile in care am iesit la plimbare in tricou, se pare totusi ca iarna este din ce in ce mai aproape, iar asta nu doar pentru ca mai sunt 6 zile din toamna lui 2015 ci pentru ca in unele judete iarna si-a facut aparitia intr-un mod impunator: cod galben de ninsori.

 

 

Mai exact este vorba despre judetele din centrul Romaniei unde codul galben domneste deja de cateva ore. In Harghita, Bacau, Sibiu, Brasov, Covasna, Vrancea dar si o parte din Neamt, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges sau Valcea, ninsoarea si-a facut aparitia in premiera pentru anul acesta. Ba chiar in unele locuri precum Varful Omu stratul de zapada a atins deja dimensiunea de 25 de centimetri.

Codul galben de ninsori intra in vigoare astazi, de la orele 16 si va colora harta Romaniei pana maine la ora 14. De asemenea, dupa cum bine ne-am obisnuit deja, si primele probleme au inceput sa apara pentru soferii care au fost luati prin surprindere precum si pentru autoritatile care au ca rol mentinerea drumurilor in conditii cat mai bune pentru a circula.

Totusi, autoritatile se declara pregatite pentru venirea iernii, insa ramane de vazut cat de bine se vor descurca si in aceasta iarna.


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.