Cei de la Vokswagen cheama 800.000 de masini la reparatii

       487   

Cei de la Vokswagen cheama 800.000 de masini la reparatii

Volkswagen a hotarat sa cheme inapoi peste 800.000 de masini cu marca Volkswagen Touareg dar si Porsche Cayenne dupa ce au depistat ca acestea prezinta probleme la una dintre pedale.

 

 

Mai exact, este vorba de 391.000 de masini marca Volkswagen Youareg si de 409.477 Porsche Cayenne, care au fost fabricate in ultimii 5 ani. Cei de la Volkswagen au declarat ca este vorba despre o decizie preventiva, dupa ce au aparut niste probleme la un arc al mecanismului la una dintre pedale.

Decizia a ajuns foarte usor pe primele pagini ale redactiilor online dupa ce la sfarsitul anului 2015, cei de la Volkswagen au anuntat ca peste 11 milioane de masini produse de ei au probleme in ceea ce priveste scandalul ascunderii cifrei reale de emisii.

Atunci, tot scandalul a pornit dupa ce EPA i-au acuzat pe cei de la Volkswagen ca au folosit un sistem inteligent pentru a ascunde cifrele reale de emisii, astfel incat cetatenii americani au fost expusi la gaze poluante. Astfel, in timpul testului de emisii, dispozitivul dezactiva sistemul de filtrare a particulelor, dupa cum au declarat cei de la EPA, si astfel cantitatea de emisii era mult mai mica si peste 482.000 de masini cu motor diesel incalcau standardele federale.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.