Carpatica Asig a ramas fara autorizatie de functionare

       498   

Carpatica Asig a ramas fara autorizatie de functionare

Mai mult de un milion de soferi care aveau polite RCA la Carpatica au ramas acum cu ochii in soare, dupa ce Carpatica a pierdut autorizatia de functionare.

 

 

Consiliul de Administratie ASF a anuntat ieri faptul ca a decis retragerea autorizatiei de functionare a societatii Carpatica Asig, deschizand totodata si procedura de intrare in faliment. Astfel, acestia nu mai pot emite polite, iar cei care au deja o asigurare la Carpatica, pot face o cerere de denuntare a contractului, iar in cazul in care vor si despagubiri, atunci este foarte dificil.

Carpatica nu e singura companie care pateste acest lucru, ci e a treia in ultimul an care intra in faliment. In cazul celorlalte, clientii puteau merge la Fondul de Garantare a Asiguratilor pentru a depunde dosar de dauna, iar mai apoi Fondul publica pe site o lista acolo unde se puteau face constatarile, despagubirile fiind facute in cateva zile.

Tot in legatura cu platile pentru dosarele de dauna trebuie sa stiti ca acestea vor putea fi realizate abia dupa ce se va confirma falimentul de catre instanta, iar maximul pe care un pagubit il poate primi este de 100.000 de euro.

Amintim ca cei de la Carpatica Asig functionau din anul 1996, iar la carma se afla Ilie Carabulea, care a fost acuzat de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu, spalare de bani si evaziune fiscala.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.