Butoane noi de Like introduse de cei de la Facebook

       504   

Butoane noi de Like introduse de cei de la Facebook

Facebook aduce deseori schimbari precum si diferite functii noi, insa update-ul de acum este cu siguranta unul dintre cele mai importante din ultima perioada precum si unul dintre cele mai vizibile totodata. Asta deoarece butonul de like a fost imbunatatit, introducandu-se acum o noua functie numita Reactions care, dupa cum bine ne transmite si numele functiei, permite utilizatorilor Facebook sa isi spuna mai clar reactia fata de anumite postari.

 

 

Noile reactii constau in noi emoticoane pentru a exprima stari precum dragostea, rasul, incantarea, tristetea sau furia, astfel incat acum putem fi ceva mai clari atunci cand ne exprimam parerea despre o anumita postare de pe Facebook.

Reactiile pot fi folosite ducand sageata deasupra butonului de like iar mai sus vor aparea butoanele noi, butoane care fusese anuntate cu mult timp inainte, moment in care majoritatea utilizatorilor credeau ca va aparea butonul de dislike, despre care multi cred ca ar fi la randul sau un buton destul de util.

Update-ul a fost facut in mod treptat, insa acum majoritatea utilizatorilor pot folosi reactiile atat de pe calculator cat si pe dispozitivele mobile. Este insa curios faptul daca noile butoane vor avea o influenta in ceea ce priveste reachul unor postari.


Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.