Breaking news

avem patru romance in sferturile de finala ale turneului de la madrid

Avem patru romance in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Stirea zilei - 05 mai 2016

Cu siguranta tenisul este un sport la care ne pricepem, iar ca argument al acestei afirmatii putem oferi situatia turneului de la Madrid unde avem 4 jucatoare calificate in sferturile de finala si unde vom avea cel putin o romanca in semi-finale.programul prima casa primeste bani in plus

Programul Prima Casa primeste bani in plus

Stirea zilei     04 februarie 2016

Programul Prima Casa este cu siguranta unul pe care foarte multi tineri se bazeaza deoarece orice veste si orice schimbare in ceea ce priveste conditiile proiectului trebuie distribuite mai departe astfel incat toata lumea sa fie la curent. De aceea anuntam acum ca programul Prima Casa a primit bani in plus.


david bowie s a stins din viata

David Bowie s-a stins din viata

Stirea zilei     11 ianuarie 2016

David Bowie era considerat de catre foarte multe persoane drept cameleonul pop-rock-ului din UK si a reusit sa castige un numar foarte mare de fani datorita faptului ca a avut succes in genuri muzicale precum glam rock, art rock, soul, dance-pop, punk, hard-rock si electronic. Pe scurt, o cariera muzicala de succes cu care desigur ca se mandrea.


protestul transportatorilor din piata victoriei blocheaza bucurestiul

Protestul transportatorilor din Piata Victoriei blocheaza Bucurestiul

Stirea zilei     17 decembrie 2015

Astazi, incepand cu ora 5:00, pe soseaua Kiseleff de la Piata Victoriei pana la Piata Presei circulatia rutiera a fost intrerupta cu ocazia organizarii unui protest al transportatorilor la care ar trebui sa participe aproximativ 7.000 de autovehicule, conform datelor oferite de catre Primaria Capitalei.


codul galben de ninsori acopera aproape toata tara

Codul Galben de ninsori acopera aproape toata tara

Stirea zilei     25 noiembrie 2015

Se pare ca in 2015 iarna incepe destul de curajos si, dupa ce ieri anuntam codul galben in doar cateva judete din tara, acum se pare ca aproape toata harta Romaniei va deveni galbena sau, daca ne gandim putin la zapada, alba.


cod galben de ninsori in mai multe judete

Cod galben de ninsori in mai multe judete

Stirea zilei     24 noiembrie 2015

Daca pana acum vremea a fost destul de blanda cu noi, iar toamna ne-a oferit foarte multe zile in care am iesit la plimbare in tricou, se pare totusi ca iarna este din ce in ce mai aproape, iar asta nu doar pentru ca mai sunt 6 zile din toamna lui 2015 ci pentru ca in unele judete iarna si-a facut aparitia intr-un mod impunator: cod galben de ninsori. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.