Beke Istvan, acuzat ca a dorit sa efectueze un atentat, a fost arestat

       636   

Beke Istvan, acuzat ca a dorit sa efectueze un atentat, a fost arestat

Se pare ca nu numai teroristii sunt cei care doresc sa isi arate forta si sa-si impuna religia prin atentate sangeroase ci si alte persoane, de alte origini, iar un bun exemplu in acest sens este chiar ziua de 1 Decembrie care dintr-o sarbatoare a Romanilor, se putea transforma foarte usor intr-o mare tragedie cu un numar mare de morti si raniti in urma unui atentat planui de catre Beke Istvan.

 

 

Beke Istvan Attila, in varsta de 40 de ani, era un membru al formatiunii extremiste Miscarea de Tineret 64 de Comitate din Ungaria si era urmarit de mai mult timp de catre autoritati. La perchezitie au fost gasite 210 materii explosive din categoriile II si III, dispozitive electronice de initiere, dispozitive militare de vedere pe timp de noapte dar si un amplificator de imagine.

Acesta avea chiar si dispozitive cu actionare de la distanta, astfel incat sa poata efectua un atentat fara sa lase prea multa urme si sa fie in siguranta. Mai mult decat atat, acesta avea amenajat si un piligon de tragere insa nu au fost gasite si arme ci doar peste 400 articole pirotehnice.

Mai mult decat atat, acesta ar fi intentionat sa confectioneze un dispozitiv explosiv pe care mai apoi sa il detoneze in public de 1 Decembrie la Targul Secuiesc. Din fericire insa autoritatile au fost cu un pas inaintea sa, prevenind astfel o posibila mare tragedie.
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.