Avem patru romance in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

       734   

Avem patru romance in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Cu siguranta tenisul este un sport la care ne pricepem, iar ca argument al acestei afirmatii putem oferi situatia turneului de la Madrid unde avem 4 jucatoare calificate in sferturile de finala si unde vom avea cel putin o romanca in semi-finale.

 

 

Prima jucatoare din Romania care s-a calificat in sferturi a fost Irina Begu, care o va intalni astazi pe Simona Halep ce a castigat ieri impotriva jucatoarei Bacsinszky cu scorul de 6-2 si 6-3. Astfel, astazi de la ora 15 vom avea un meci 100% romanesc, meci care ne asigura insa cel putin o jucatoare prezenta si in semi-finale.

De asemenea, Sorana Cristea este calficata si ea in sferturi unde o va intalni pe numarul 38 WTA Dominika Cibulkova, astazi de la ora 16. Ultima jucatoare calificata in sferturi este Patricia Tig, numarul 137 WTA, care astazi de la 22:30 o va intalni pe Samantha Stosur, numarul 23 WTA dar si care a eliminat-o ieri pe Madison Keys, numarul 25 WTA.

Totodata, am putea avea si o semi-finala 100% romaneasca daca Sorana Cirstea si Patricia Tig vor invinge si astazi, iar in contextul in care castigatoarea dintre Irina Begu si Simona Halep se va impune si etapa urmatoare, atunci finala ar apartine jucatoarelor din Romania.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.