Atac armat in SUA cu peste 30 de victime

       573   

Atac armat in SUA cu peste 30 de victime

Dupa ce intreaga lume a inghetat dupa atentatul din Paris, o alta tragedie s-a intamplat de data aceasta in Statele Unite ale Americii unde un barbat si o femeie, sot si sotie, au omorat 14 persoane si au ranit altele 17. Acestia au mers la un centru de servicii sociale si au deschis focul asupra angajatilor si nu numai.

 

 

Mai exact, in centrul respectiv avea loc o petrecere iar cuplul ucias se pare ca au fost foarte hotarati asupra faptului comis. De asemenea, ambii au fost ucisi intr-un schimb de focuri cu autoritatile americane care considera ca cei doi au fost singurii atacatori.

Totusi sunt si persoane care sustin ca au fost chiar 3 atacatori iar acestia pareau sa se afle intr-o misiune, fiind foarte siguri pe ceea ce faceau precum si hotarati. Imediat dupa ce a fost deschis focul, o mare parte din angajati s-au incuiat in propriile birouri, salvandu-si astfel viata.

Cei doi aveau varste de 27 de ani, sotia, si de 28 de ani, sotul, deci erau inca tineri. De asemenea Farook, sotul, mai lucra uneori in centrul respectiv iar martorii spun ca in ziua atacului acesta a plecat brusc de la petrecere iar mai apoi s-a intors cu sotia sa. Totusi autoritatile nu au ajuns inca la o concluzie inca in ceea ce priveste motivul atacului sangeros, existand mai multe posibilitati printre care si o posibila razbunare.

Foto
Sorin Cimpeanu a fost numit premierul Romaniei

Sorin Cimpeanu a fost numit premierul Romaniei

Stirea zilei - 03 decembrie 2015Netflix vine in Romania de anul viitor

Netflix vine in Romania de anul viitor

Stirea zilei - 03 decembrie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.