Adrian Mutu doreste sa isi ia licenta de antrenor in Italia

       455   

Adrian Mutu doreste sa isi ia licenta de antrenor in Italia

Dupa ce ASA Targu Mures a renuntat la antrenorul Grigoras care nu a reusit sa se faca remarcat cu un parcurs prea bun, cel care a tinut locul pare sa fi fost chiar vedeta Adrian Mutu, jucator care ar fi avut un cuvant important de spus pentru concedierea lui Grigoras. Iar aceasta perioada scurta de antrenor pare sa il fi convins pe Adrian Mutu ca acest post i se potriveste deoarece acesta intentioneaza sa mearga in Italia pentru a urma cursuri de antrenor si sa obtina astfel o licenta pentru a fi antrenor cu acte in regula.

 

 

De asemenea, chiar daca nu este vorba despre un post oficial, Adrian Mutu ar fi cel care a pregatit alaturi de Carol Fekete si meciul din semifinalele Cupei Romanei impotriva echipei CFR Cluj, care se va juca in aceasta seara.

Asadar, se pare ca Adrian Mutu ar dori sa isi schimbe drumul in fotbal, trecand din ipostaza de jucator la cea de antrenor, chiar daca este foarte probabil sa il vedem inca de multe ori pe teren, mai ales ca acesta a insistat destul de mult in ultima perioada sa joace la echipa nationala a Romaniei.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.