Stirea zilei

timbrul de mediu a fost eliminat

Timbrul de mediu a fost eliminat

Stirea zilei - 26 octombrie 2016

Una dintre cele mai controversate taxe pe care romanii le-au platit in ultimii ani este timbrul de mediu. Acesta se platea pana acum de fiecare data cand o masina SH adusa de afara, de regula din Germania, era inmatriculata pentru prima oara in Romania. Taxa era stabilita in functie de cat de mult polua masina respectiva, unele masini avand o taxa care depasea chiar 1000 de euro.



138 188 de euro stransi pentru cumintenia pamantului

138.188 de euro stransi pentru Cumintenia pamantului

Stirea zilei     31 mai 2016

Dupa lansarea unei campanii nationale care promova strangerea de fonduri pentru a cumpara opera lui Constantin Brancusi „Cumintentia pamantului”, s-a strans o suma de 138.188 de euro. Astfel, Guvernul mai anunta si faptul ca ne vor tine mereu la curent in legatura cu suma stransa, de fiecare data pe datele de 1 si 15 ale lunii, campania fiind organizata pana pe 30 septembrie.  


regizorul cristian mungiu a fost premiat la cannes 2016

Regizorul Cristian Mungiu a fost premiat la CANNES 2016

Stirea zilei     23 mai 2016

Zi importanta ieri a Cannes pentru regizorul roman Cristian Mungiu, care a castigat premiul pentru regie in cadrul Festivalului International de Film de la Cannes, ajuns acum la a 69-a editie.


orange ofera internet prin fibra optica televiziune prin cablu si telefonie fixa

Orange ofera internet prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa

Stirea zilei     19 mai 2016

Orange ofera acum si servicii de internet prin firba optica, telefonie fixa precum si televiziune prin cablu, devenind astfel un important jucator de pe piata serviciilor de telefonie, internet si televiziune.


pro tv va difuza meciurile importante de la euro 2016

PRO TV va difuza meciurile importante de la EURO 2016

Stirea zilei     16 mai 2016

Scandalul provocat de interzicerea Romaniei la Eurovision din cauza datoriilor acumulate de TVR in ultimii ani, apareau semne de intrebare si in ceea ce priveste difuzarea meciurilor de la EURO 2016, competitie unde s-a calificat si nationala Romaniei. Totusi, nu ar mai trebui sa ne facem griji deoarece PRO TV va difuza cele mai importante 23 de meciuri de la Campionatul European, adica toate meciurile ale Romaniei plus alte meciuri.


proiect care propune saptamana cu 38 de ore de lucru si nu 40 iar angajatii sa isi poata flexibiliza programul

Proiect care propune saptamana cu 38 de ore de lucru si nu 40, iar angajatii sa isi poata flexibiliza programul

Stirea zilei     13 mai 2016

Majoritatea angajatilor cu norma intreaga lucreaza cate 40 de ore pe saptamana, insa liberalii Alexandru Peres si Dan Coriolan Simedru au depus un proiect conform carora acestia vor lucra numai 38 de ore, fara a primi un salariu mai mic. Astfel, in timpul saptamanii ar trebui sa se lucreze cate 8 ore pe zi si doar 6 ore vinerea. 



 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.