Produsele pe care orice viitoare mamica ar trebui sa le aiba la ea

       4924   

Produsele pe care orice viitoare mamica ar trebui sa le aiba la ea

Cu siguranta nu exista moment mai frumos dar si mai stresant in viata unei femei decat acela cand devine mama. Acest eveniment poate fi descris prin multe trairi interioare precum e fericirea, emotiile, stresul dar si prin lipsa de cunostinte in cazul celor care devin mamici pentru prima oara iar pentru acestea am pregatit un articol special in care vorbim despre produsele si obiectele care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul unei viitoare mamici atunci cand se pregateste sa nasca.

 

 

Pampersi

Unul dintre lucrurile pe care ar trebui sa le pui pentru prima oara in bagaj inainte de a te interna sunt pampersii pentru copii. Asta deoarece vei avea mare nevoie de ei atunci cand copilul va aparea pe lume, iar de regula magazinele care comercializeaza scutece pampers din incintele maternitatilor au preturi foarte piperate. De aceea este foarte bine sa iti cumperi cateva scutece dinainte de a fi internata pentru ca mai apoi sa le ai la indemana si sa scapi de o grija. Poti sa le comanzi chiar online, de exemplu maminet.ro este un magazin online cu preturi atractive pentru scutece pampers.

Produse pentru ingrijirea celui mic

Chiar daca are doar cateva ore de cand s-a nascut, un bebelus are la randul sau nevoie de cateva produse pentru ingrijirea cat mai corecta. Un bun exemplu in acest sens este crema cu rol de a-l proteja pe cel mic de iritatiile care isi pot face aparitia precum si care sunt foarte neplacute pentru acel mic. De asemenea, uleiul de masaj pentru bebelusi ar trebui sa faca si el parte din geanta unei femei care se pregateste sa nasca.

Pijamale pentru mamica

Daca pana acum am recomandat cateva produse pentru cei care urmeaza sa vina pe lume, in bagajul unei mamici trebuie sa fie si cate ceva pentru mamica. Mai exact, trebuie numaidecat sa luati cu voi si niste pijamale deoarece la spital trebuie sa va schimbati, iar de cele mai multe ori spitalul ori nu dispune de pijamale, ori sunt de proasta calitate sau intr-o conditie nu prea buna. De asemenea, nu te vei intoarce acasa dupa ce nasti, asa ca poti sa iti iei si alte haine de schimb, ciorapi sau lenjerie intima.

O camasa de noapte si un prosop de baie se pot dovedi la randul lor foarte utile.

Bani

Cu siguranta nu mai este un mit faptul ca esti tratat mai bine intr-un spital atata timp cat pui cativa lei in buzunarul doctorului. De aceea nu ar fi rau sa ai si niste bani la tine, pentru situatiile in care vezi ca asistentele si doctorii au nevoie sa fie motivati.

Asadar, acestea sunt obiectele si produsele de baza pe care o mamica ar trebui sa le aiba in bagaj atunci cand merge la maternitate. Totusi, orice produs in plus te poate ajuta, deci nu trebuie sa va rezumati doar la aceasta lista.

 

Tags: 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.