O dieta fara sport, nu va da roade niciodata

       719   

O dieta fara sport, nu va da roade niciodata

Daca te decizi sa tii o dieta saraca in calorii, dar nu ai timp de sport, chiar nu are rost sa mai continui. Studiile arata ca persoanele care tin o dieta de slabire fara sa faca si sport, nu au nicio sansa sa slabeasca.

 

 

Foarte multe dintre persoane aleg sa adopte diete stricte, sperand ca asa vor reveni la o greutate normala. Marea majoritate dintre ei nu fac sport, iar cea mai deasa scuza folosita este aceea a lipsei de timp. In urma unor cercetari efectuate de americani, asupra unor  persoane care tineau diverse diete stricte, insa fara a face sport deloc, au ajuns la concluzia ca sansele de a slabi sunt foarte mici. Pentru o slabire considerabila, dar si de durata, ideala ar fi o combinatie intre o dieta sanatoasa combinata cu o activitate fizica mai intensa.

Persoanele care consuma alimente calorice o perioada, iar apoi trec la o dieta mai stricta, nu vor obtine niciun rezultat in prima luna, ba din contra vor avea mult mai putina energie.In schimb persoanele care tin o dieta sanatoasa, dar nu neaparat stricta, si aleg sa o combine si cu sport, au sanse mult mai mari sa slabeasca.

Organismul nostru a dezvoltat un mecanism prin care alimentatia saraca in calorii se compenseaza cu lipsa miscarii. Asadar, in acele perioade de infometare, organismul tinde sa reduca pana la minim activitatea fizica.

Deoarece corpul nu stie cat va dura infometarea, acesta ia masuri imediat ce obsera lipsurile si incearca sa previna pierderea grasimii. Grasimea reprezinta o asigurare de viata pentru organism, asadar acesta nu este dispus sa renunte asa usor la ea.

 Remedii impotriva celulitei

Remedii impotriva celulitei

Ghid Sanatate - 10 noiembrie 2015


Trucuri pentru a obtine o limonada delicioasa

Trucuri pentru a obtine o limonada delicioasa

Ghid Sanatate - 10 noiembrie 2015 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.