Mama si copilul

cum sa ai o sarcina usoara

Cum sa ai o sarcina usoara

Ghid Sanatate - 25 mai 2016

Sarcina este un moment magic in viata unei femei, chiar daca a durat ceva pana a conceput, fie pe cale naturala fie prin fertilizare in vitro. Dar bucuria unei sarcini vine si cu disconfort, mai ales la inceput si la sfarsitul perioadei de sarcina. Fiecare femeie este diferita. Unele trec prin sarcina avand cea mai frumoasa perioada din viata lor. Altele se simt rau si experimenteaza numai momente neplacute.atentionare pentru parinti daca va pupati copilul il puteti rani

Atentionare pentru parinti - daca va pupati copilul, il puteti rani

Ghid Sanatate     26 octombrie 2015

Sentimentul de a fi parinte este considerat a fi una dintre cele mai frumoase trairi interioare, poate chiar cea mai frumoasa. Iubirea pentru noul nascut este fara indoiala una fara limite, imensa, insa toata aceasta iubire poate deveni daunatoare pentru micul copilas. Asta deoarece atunci cand un copil este sarutat de catre parinti, sau de catre orice alta persoana, poate fi ranit. 


reflexele bebelusilor

Reflexele bebelusilor

Ghid Sanatate     19 octombrie 2015

Bebelusul vine pe lume cu un numar de comportamente innascute importante. Acestea sunt raspunsuri automate, despre care se crede ca ajuta copiii sa isi satisfaca nevoile de baza. In primele sase luni  de viata, multe dintre aceste reflexe vor disparea treptat.


ce metode alternative de nastere aleg gravidele

Ce metode alternative de nastere aleg gravidele

Ghid Sanatate     16 octombrie 2015

Poate doresti sa nasti in spital, pentru a beneficia de avantajele tehnologiei medicale. Sau doresti sa nasti intr-un mediu mai relaxat, cum ar fi intr-un spital cu o piscina special amenajata pentru nasterile in apa, sau chiar in propria casa.


copilul tau face noaptea pe el

Copilul tau face noaptea pe el?

Ghid Sanatate     12 octombrie 2015

Daca se intampla sa gasesti patul ud cand iti trezesti copilul, in niciun caz nu trebuie sa il certi. Acesta ar putea avea o tulburare psiho-emotionala sau o problema fiziologica.


ce ar trebui sa nu faci atunci cand esti insarcinata

Ce ar trebui sa NU faci atunci cand esti insarcinata

Ghid Sanatate     06 octombrie 2015

Am scris deja aici un ghid in care iti vorbeam despre lucrurile pe care ar trebui sa le faci in timpul sarcinii. Am considerat insa ca trebuie numaidecat sa scriem un ghid si despre lucrurile de care ar trebui sa te feresti in timpul sarcinii si astfel am ajuns sa publicam si acest articol. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.