Cum scapi de astenia de primavara

       620   

Cum scapi de astenia de primavara

Chiar daca multi dintre noi se bucura ca a trecut iarna si ca in sfarsit a venit primavara cu temperaturi mai mari, cu mai mult soare precum si cu mai multa culoare in natura, sunt si persoane care nu primesc primavara cu bratele deschise deoarece apare si astenia de primavara, o stare deloc placuta. Astfel, ne-am gandit sa facem un ghid despre cum scapi de astenia de primavara, oferindu-va cateva metode testate care chiar functioneaza.

 

 

De regula, astenia apare din cauza adaptarii mai grele a organismului la aspecte precum lumina mai multa si temperaturile mai ridicate, astfel incat sistemul imunitar devine mai sensibil. Totodata, femeile sunt mai expuse la astenia de primavara

Cei de la The One au redactat un articol in care au recomandat mai multe remedii pentru astenia de primavara, asa ca am decis si noi sa oferim mai departe cateva sfaturi.

Unul dintre cele mai bune remedii pentru astenia de primavara este consumul cat mai bogat de fructe si legume, astfel incat veti putea scapa de aceasta stare doar consumand mere, nuci, salata verde, urzici, ceapa verde, usturoi, cereale integrale sau citrice.

Exista chiar si remedii naturale pentru aceasta problema, precum revitalizarea organismului folosind produse precum polenul, mierea de albine, drojdia de bere, catina, macesul, busuiocul sau ghimbirul.

De asemenea lichidele sunt si in acest caz o solutie foarte buna, motiv pentru care ar trebui sa consumati mai multa apa plata pentru detoxifiere. Un alt sfat este sa dormiti cel putin 7 ore in fiecare noapte dar si sa faceti sport sau sa iesiti des la plimbare.

Iar ultimul sfat pe care vi-l putem oferi pentru a scapa de astenia de primavara este sa petreceti mai mult timp cu prietenii precum si sa faceti mai multe activitati care sa va ajute sa va simtiti bine, astfel incat sa va imbunatatiti starea morala.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.