Berea si beneficiile sale

       701   

Berea si beneficiile sale

Chiar daca nu ne aflam chiar in cel mai bun sezon de vanzare al berii, sunt multe persoane care in locul unui vin fiert, prefera o bere. De asemenea probabil aceasta este si cea mai cumparata bauturile pe la baruri si terase, iar zvonuri rele depre bere exista multe, putine dintre ele fiind insa adevarate. Nu vorbeste nimeni despre beneficiile berii si putini sunt cei care spun ca e chiar sanatoasa, de aceea noi ne-am gandit sa vorbim despre beneficiile sale chiar in randurile urmatoare.

 

 

Berea este un balsam excelent pentru par

Probabil ca cei care chiar iubesc berea, au incercat sa faca macar un dus folosind-o. Si sa nu credeti ca sunt nebuni, deoarece berea este bogata in silicati, element cunoscut pentru faptul ca ofera stralucire, creste volumul dar si pentru ca ajuta firele de par sa fie mai puternice. Totusi, berea ar trebui fiarta inainte astfel incat alcoolul sa fie evaporat.

Berea regleaza echilibrul hormonal

Au fost realizate mai multe studii in ceea ce priveste consumul de bere iar concluzia a fost ca aceasta ajuta la reglarea echilibrului hormonal. Mai mult decat atat, hameiul este un produs relaxant, afrodisiac si ajuta la cresterea libidoului.

Berea este bogata in nutrienti

Berea este foarte bogata in nutrienti si substante minerale cum e fosforul, magneziul, potasiul sau iodul precum si in calciu. Astfel putem spune ca vorbim despre un aliment chiar foarte sanatos care ajuta mult la intarirea oaselor. Totusi cea mai sanatoasa bere este cea nepasteurizata, astfel incat componentele vii sa fie inlaturate. De asemenea berea nefiltrata este considerata a fi mult mai sanatoasa deoarece contine drojdie bogata in vitamina B.

Continut redus de zaharuri

Spre deosebire de sucurile din comert, berea are un continut de 93% apa fiind hidratanta precum si un continut foarte mic de zahar, deci poate fi considerata un bun produs care previne diabetul. De asemenea a fost realizat si un studiu in acest sens, in care un grup de 38.000 de barbati din SUA au consumat zilnic un pahar sau doua de bere pe zi, timp de patru ani, reducand sansa ca diabetul sa isi faca apritia cu 25%.

Ajuta sa nu intri in depresie

In cazul in care ai senzatia ca nu mai e mult si te vei lovi de o depresie grea, atunci ar trebui sa bei un pahar de bere deoarece aceasta este foarte apreciata pentru faptul ca alunga starea de anxietate, un motiv numai bun pentru o aprecia mai mult.

Asadar, acestea sunt 4 motive pentru care ar trebui sa iesi numaidecat la o bere.

 Reumatismul articular acut

Reumatismul articular acut

Ghid Sanatate - 21 decembrie 2015


De ce este recomandat sa consumam migdale?

De ce este recomandat sa consumam migdale?

Ghid Sanatate - 21 decembrie 2015 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.