Aplicatii de mobil pentru femeile care vor sa ramana insarcinate

       598   

Aplicatii de mobil pentru femeile care vor sa ramana insarcinate

Exista o multime de aplicatii pentru telefoanele mobile inteligente indiferent de sistemul lor de operare, insa daca poate multe dintre ele sunt ignorate de catre toata lumea si au un rol mai putin important, sunt si aplicatii care se pot dovedi a fi foarte utile in viata de zi cu zi. Ne-am gandit sa facem o mica lista cu aplicatii pentru telefonul mobil dedicate femeilor. 

 

 

Clue

Clue

Una dintre aplicatiile foarte apreciate de catre femei, si foarte utile totodata, este Clue. Aceasta este o aplicatie profesionista de monitorizare a menstruatiei, oferind diferite pictograme si informatii utile pentru orice femeie care are un smartphone si doreste sa aiba grija cat mai multa de sanatatea ei, primind diferite rapoarte si alte informatii de acest gen.

 

Glow

GlowSunt tot mai dese cazurile in care femeile nu reusesc sa ramana insarcinate, si tot mai multe dintre ele apeleaza la diferite tratamente mai mult sau mai putin ok. In acest sens a fost lansata insa si o aplicatie cu numele Glow care, vara trecuta, a  publicat o statistica in urma careia reiese faptul ca a ajutat peste 20.000 de femei sa ramana insarcinate in mod natural.

Glow este deci o aplicati de monitorizare care le pune pe utilizatoare sa noteze menstruatiile insa le cere si diferite alte informatii, precum temperatura sau nivelul de stres. Astfel, Glow reuseste sa estimeze o perioada fertila, oferind totodata sugestii de meniuri si alte detalii foarte utile.

Glow Nurture

Glow NurtureGlow Nurture este o aplicatie dedicata in special femeilor care urmeaza sa devina mamici. Aceasta estimeaza data nasterii si ofera informatii importante despre viitorul copil. Aplicatia dispune chiar de o comunitate unde majoritatea mamicilor sunt acolo pentru a-ti asculta problemele, grijile sau alte lucruri.

Asadar, momentan acestea sunt aplicatiile pentru femei pe care noi vi le recomandam, insa numarul lor disponibile in Google Play este cu siguranta mult mai mare.

Cum sa ai o sarcina usoara

Cum sa ai o sarcina usoara

Ghid Sanatate - 11 mai 2016 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.