5 strategii pentru un par absolut superb

       594   

5 strategii pentru un par absolut superb

Daca e vorba de tenul tau, esti dispusa sa faci eforturi pentru a ti-l ingriji mai profund, dar nu foarte multe dintre noi oferim la fel de multa atentie si parului nostru. Mai mult, ne asteptam la efecte extraordinare care sa vina din eforturi minime, desi il chinuim cu vopsea, caldura excesiva si produse toxice.

 

 

Si totusi, podoaba capilara este unul dintre cele mai evidente atuuri atunci cand vrem sa fim seducatoare. Iata 5 strategii de care sa tii cont in rutina de ingrijire a parului pentru a obtine un par stralucitor, sanatos.

Cumpara samponul si balsamul potrivit pentru tipul tau de par

Daca ai par deteriorate, cauta un sampon cu un complex de protein. Daca ai nevoie de volum, incearca formule bogate in panthenol. Daca ai par cret, alege uleiuri care nu iti lasa parul.

Fa-ti o masca pentru par saptamanal

Este un pas obligatoriu pentru a reveni la un par hidratat, puternic si pentru a preveni deteriorarea. Daca  ai parul foarte deteriorate, foloseste o masca zilnica.

Nu mai folosi aer atat de fierbinte

Nu folosi niciodata foehnul fara concentrator atasat. Cu acest accesoriu pui mai multa distanta intre par si partea cea mai fierbinte a uscatorului. Nu iti usca parul in toate directiile pentru ca iti poti deteriora parul. Indreapta concentratorul spre varfurile parului pentru a netezi cuticulele. Nu opta niciodata pentru flux maxim de aer sau temperature maxima. Daca ai parul foarte deteriorate, alege setarea de aer rece atunci cand aranjezi parul fin din jurul fetei.

Alege accesorii din ceramica

Alege intotdeauna accesorii din ceramica si nu din metal. In plus, nu folosi placa de ondulat cu clips, pentru ca parul sa nu fie preset foarte aproape de suprafata fierbinte.

Aplica un ser-tratament in fiecare seara

Cauta un ser care contine un complex de protein de tipul Protein Care Active. Cand te vei trezi, glicerina din formula va fi deja in fibra parului, astfel ca iti vei hidrata parul din interior spre suprafata si vei arata ca si cum tocmai ti-ai facut un tratament pentru par.

Iar acum ca stii cum sa ai grija de parul tau, cauta un hair-stilist care stie cum sa se poarte cu parul tau pentru a-ti pune in valoare podoaba capilara.

Multumim pentru sfaturi Rahelei de la revista online chantel.ro

Cum alegi o masina de tuns

Cum alegi o masina de tuns

Ghid Sanatate - 10 iunie 2016


Boala Parkinson

Boala Parkinson

Ghid Sanatate - 10 iunie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.