Romania

gumball 3000 ajunge in premiera in romania

Gumball 3000 ajunge in premiera in Romania

Stirea zilei - 05 mai 2016

In zilele de 6-7 mai toti pasionatii de masini din Romania sunt asteptati in Bucuresti unde are loc editia 2016 a festivalului anual Gumball 3000 care incepe in Dublic si care are drept linie de finish Bucurestiul, loc in care ajunge pentru prima oara.fondatorul wikipedia va veni in romania

Fondatorul Wikipedia va veni in Romania

Stirea zilei     08 martie 2016

Wikipedia este cu siguranta unul dintre cele mai accesate site-uri online, fiind considerata una dintre cele mai bogate si mai valoroase surse de informatii de pe intregul internet. Si totusi, la fel ca majoritatea site-urilor, Wikipedia nu ar fi existat astazi daca in urma cu cativa ani un om nu venea cu ideea, iar acel om va veni luna aceasta in Romania pentru prima data.


romania are doua echipe in sferturile ligii campionilor la handbal

Romania are doua echipe in sferturile ligii campionilor la handbal

Stirea zilei     22 februarie 2016

Un alt sport la care ne pricepem de minune si la care ne-am facut remarcati in ultimii ani este handbalul. Iar un bun argument pentru a sustine afirmatia ca Romania se pricepe la handbal este insusi faptul ca avem doua echipe in sferturile Ligii Campionilor, realizare cu care nu se poate lauda chiar orice tara.


netflix a fost lansat in romania

Netflix a fost lansat in Romania

Stirea zilei     07 ianuarie 2016

De ieri internetul vorbeste numai despre Netflix, un serviciu despre care acuma ceva timp nu am fi crezut ca va ajunge si pe la noi insa care ne dovedeste faptul ca Romania este privita destul de bine decatre dezvoltatorii platformei, deci ar trebui sa ne bucuram ca am fost si noi pe lista tarilor in care serviciul a fost lansat. 


victorie mare la handbal pentru romania

Victorie mare la handbal pentru Romania

Stirea zilei     14 decembrie 2015

In timp ce romanii se bucurau de faptul ca nationala de fotbal a Romaniei a avut un noroc destul de mare la tragerile la sorti pentru alegerea grupei, echipa feminina de handbal a Romaniei a facut un meci istoric, eliminand una din cele mai bune echipe ale momentului.


facebook le a sugerat scotienilor sa sarbatoareasca st andrew s day cu steagul romaniei

Facebook le-a sugerat scotienilor sa sarbatoareasca St Andrew's Day cu steagul Romaniei

Stirea zilei     02 decembrie 2015

Se pare ca nu doar in Romania exista indignare atunci cand unii utilizatori aleg sa-si arate compasiunea fata de alte tari, precum Franta, prin folosirea steagului lor ca poza de profil pe Facebook ci si in Scotia. Asta dupa ce Facebook le-a sugerat acestora ca de St Andrew`s Day sa sarbatoreasca folosind steagul Romaniei. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.