Aboneaza-te la newsletter si poti castiga un voucher eMAG

REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

 1. Organizatorul concursului si regulamentul oficial

  1. Concursul este organizat de PEC PFA, cu sediul in Bucuresti, Str. Ghirlandei, sector 6, Bucuresti denumit in continuare Organizator.

  2. Concursul este unul de divertisment si are ca scop stimularea comunitatii Ghidul-Meu.ro

  3. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte Regulamentul Oficial pentru a putea fi validati ca si potentiali castigatori.

  4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat.

  5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau incheia in orice moment desfasurarea concursului, fara drept de despagubiri.

 

 1. Durata concursului si locul de desfasurare

  1. Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei si se adreseaza persoanelor aflate pe teritoriul Romaniei.

  2. Concursul se desfasoara in perioada 02.10.2015 - 18.10.2015

  3. Castigatorul va fi anuntat pe data de 21.10.2015

  4. Concursul se desfasoara pe website-ul www.ghidul-meu.ro si/sau pagina de Facebook (https://www.facebook.com/ghidulmeu)

  5. Premiile se acorda doar pe teritoriul Romaniei.

 

 1. Mecanismul concursului si conditii de participare

  1. Pot participa la concurs persoanele fizice in varsta de minim 18 ani impliniti, pana la data inceperii concursului, cu domiciliul in Romania.

  2. Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa se aboneze la newsletter-ul Ghidul-Meu.ro cu o adresa de email personala, care ulterior trebuie validata.

  3. Validarea abonarii la newsletter se realizeaza prin accesarea unui link sau prin introducerea unui cod unic primit pe adresa de email abonata.

  4. Adresele de email abonate la newsletter si neconfirmate NU intra in tragerea la sorti.

  5. Castigatorul va fi desemnat cu ajutorul unui furnizor extern de extragere numere aleatoare.

  6. Validarea castigatorului presupune acordul acestuia de a face publice si de a fi utilizate gratuit de catre Organizator a numelui si imaginii acestuia pe site-ul www.ghidul-meu.ro si in materiale promotionale. Castigatorul este de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect.

  7. Angajatii si colaboratorii Organizatorului, precum si membrii familiilor acestora nu au dreptul sa participe la concurs.

 

 1. Premiile si procedura de validare/atribuire a acestora

  1. Premiul consta intr-un voucher eMAG de cumparaturi online in valoare de 100 lei

  2. Premiul este acordat sub forma de Card Cadou de catre Ghidul-Meu.ro. Compania eMAG nu are nici o implicare in organizarea sau sponsorizarea acestui concurs.

  3. Valabilitatea premiului este pana la data de 31.12.2015

  4. Premiul se acorda prin tragere la sorti cu ajutorul unui furnizor de servicii extern. Pentru fiecare premiu se vor extrage 1 castigator si 3 rezerve.

  5. Castigatorul va fi anuntat atat pe www.ghidul-meu.ro, cat si pe pagina de Facebook. In cazul in care castigatorul a furnizat datele de contact acesta va fi contactat si prin email sau telefon.

  6. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat in decursul a 5 zile lucratoare, premiul se acorda unei rezerve in ordinea extragerii lor.

  7. Dupa validarea castigatorului acesta are la dispozitie 2 saptamani pentru revendicarea premiului. Premiile vor fi inmanate prin proces verbal de predare-primire sau dupa caz, prin confirmare de primire.

  8. Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre Castigator (daca este cazul), in conformitate cu Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a Castigatorului.

  9. Castigatorul concursului nu poate solicita contravaloarea in bani a premiului castigat.

 

 1. Responsabilitate

  1. Participantii sunt obligati sa respecte Regulamentul Oficial, nerespectarea lui atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si a eventualilor castigatori.

  2. Tentativa de fraudare a concursului atrage dupa sine descalificarea automata fara nicio notificare in acest sens.

  3. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.

 

 1. Protectia datelor personale

  1. In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si premiile acordate. Lista castigatorilor va fi publicata pe website-ul Organizatorului si/sau pagina de Facebook.

  2. Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorului la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

  3. Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

  4. Prin inscrierea in concurs participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

 1. Incetarea concursului

  1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau incheia in orice moment desfasurarea concursului, fara drept de despagubiri.

 2. Litigii

  1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

 

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne trimiteti un email la office[at]ghidul-meu.ro

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

 

ORGANIZATOR:

Ghidul-Meu.ro


 

Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.