Zboruri de la 8 euro din Bucuresti catre Italia si Belgia

       1144   

Zboruri de la 8 euro din Bucuresti catre Italia si Belgia

Nu mai este un secret pentru nimeni ca in perioada sarbatorilor pretul biletelor de avion creste considerabil, uneori acesta ajungand poate de doua, chiar trei ori mai mare decat intr-o perioada obisnuita. Insa dupa aceasta perioada de boom a preturilor, urmeaza o scadere semnificativa datorata numarului mic de calatori. Asa ca daca ai tot amanat vacanta de sarbatori, sau vrei doar sa pleci cateva zile intr-un city-break, afla ca acum este momentul.

 

 

Unul dintre operatorii low-cost din tara noastra care ofera reduceri semnificative in aceasta perioada este si Ryanair care vine cu o oferta aproape de nerefuzat. Zboruri directe din Bucuresti catre Italia (Bologna, Milano, Roma) si Belgia (Bruxelles) la preturi incepand cu 8 euro. Numarul de locuri valabile la pretul promotional difera in functie de destinatie si se refera la clasa standard de calatorie. Preturile promotionale sunt valabile in luna ianuarie - februarie.

Exemplu calculatie Bucuresti - Roma

Pentru cei care au visat mereu sa viziteze Coloseumul sau Vaticanul, la sfarsit de ianuarie pot petrece 5 zile de neuitat in Roma, transportul dus-intors cu avionul costand doar 16 euro. In pretul transportului este inclus si bagajul de mana de maxim 10 kg. Mai multe detalii pe site-ul Ryanair.

zbor bucuresti - roma

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.