Sfaturi utile

de ce sunt mai avantajoase cumparaturile online

De ce sunt mai avantajoase cumparaturile online

Ghid reduceri - 21 decembrie 2015

Daca acuma cativa ani romanii incepeau timid sa faca tot mai multe cumparaturi pe internet, acum la sfarsitul lui 2015 tot mai multe persoane aleg sa faca cumparaturile de pe internet, direct de acasa din fata calculatorului, iar motive pentru a face acest lucru sunt o multime. De aceea am ales ca in randurile urmatoare sa vorbim despre avantajele cumparaturilor de pe internet.3 categorii de produse ce vor fi la reducere de black friday

3 categorii de produse ce vor fi la reducere de Black Friday

Ghid reduceri     03 noiembrie 2015

Black Friday este un eveniment de reduceri de care ar trebui sa profitam cat mai mult, asta deoarece ne intalnim doar o data pe an cu el, motiv pentru care ar trebui sa ne gandim si la necesitatile pe care le vom avea dupa ce marele eveniment cu preturi reduse se va sfarsi.


cum sa devii un sportiv al reducerilor online de black friday

Cum sa devii un sportiv al reducerilor online de Black Friday

Ghid reduceri     28 octombrie 2015

Black Friday este o adevarata senzatie in domeniul cumparaturilor atat online cat si offline. Asta deoarece pentru a reusi sa profitam de fiecare reducere si sa cumparam ceea ce ne dorim la un pret cat mai bun, trebuie sa ne pregatim aproape la fel de mult ca pentru o competitie sportiva.


black friday cateva sfaturi pentru a face cele mai bune achizitii

Black Friday: Cateva sfaturi pentru a face cele mai bune achizitii

Ghid reduceri     27 octombrie 2015

Black Friday este cu siguranta cel mai mare eveniment de reduceri nu numai din Romania, ci aproape din intreaga lume. A ajuns atat de renumit deoarece majoritatea magazinelor online precum si cele offline au ales sa organizeze la randul lor campania de reduceri numita si vinerea neagra de unii cumparatori.


black friday cum sa te asiguri ca profiti de o reducere reala

Black Friday: Cum sa te asiguri ca profiti de o reducere reala

Ghid reduceri     15 octombrie 2015

Black Friday este un eveniment asteptat de o multime de cumparatori si astfel multe magazine profita de acest lucru precum si de toata agitatia momentului cand se da startul reducerilor, incearcand sa vanda produse care de fapt nu se afla la reducere ci doar li s-a marit pretul iar apoi cu reducerea promovata s-a ajuns inapoi la pretul initial.


cand va avea loc black friday 2015 in romania

Cand va avea loc Black Friday 2015 in Romania

Ghid reduceri     13 octombrie 2015

Toata lumea vorbeste deja despre Black Friday 2015 insa nimeni nu spune mai exact cand va avea loc in acest an in Romania. De aceea ne-am gandit sa publicam noi acest articol in care sa vorbim despre o data aproximativa in care vom putea face cumparaturi la preturi cat mai bune din magazinele romanesti, atat offline cat si online. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.