Mai sunt 3 zile pana la Black Friday 2015

       718   

Mai sunt 3 zile pana la Black Friday 2015

Acum o saptamana va prezentam magazinele participante la Black Friday 2015. Acum ca mai sunt doar 3 zile pana la eveniment va oferim ultimele sfaturi si detalii legate de Black Friday cat si lista actualizata a magazinelor participante.

 

 

Vezi aici lista magazinelor participante

Stabiliti bugetul final pentru eveniment

Anul acesta Black Friday are loc pe 20 noiembrie, motiv pentru care nu mai aveti decat 3 zile la dispozitie. Si pentru ca nu dorim sa va treziti vineri ca pe eMAG este un super televizor la super pret, insa nu aveti bani, primul sfat este sa mai faceti rost de cativa banuti pentru cumparaturile de Black Friday, deoarece stim cat de irezistibile vor fi reducerile in aceasta zi.

Salvati produse dorite la bookmarks

Urmariti niste produse anume pentru Black Friday? Ei bine ar trebui sa le cautati de pe acum prin magazinele online pentru a le salva. Astfel le veti gasi mult mai usor in vinerea neagra, iar timpul in aceasta zi este foarte pretios. De asemenea le puteti pune si in bara de semne de carte astfel incat sa fie cat mai la indemana.

Calculatorul merge bine?

Cu siguranta nu va doriti ca fix cand incepe Black Friday sa vi se defecteze Windowsul sau brusc sa va treziti cu niste virusi care sa faca internetul sa nu mai mearga corect. De aceea ar trebui sa verificati ca laptopul sau calculatorul vostru sa fie si el la randul lui pregatit de Black Friday, sa navigheze cat mai rapid pe internet precum si sa poata fi la fel de rapid si atunci cand sunt mai multe tab-uri deschise.

Verificati necesitatile

Vine Black Friday, deci vor fi preturi mai mici decat de obicei. Ei bine, ganditi-va putin ce v-ar trebui in casa sau pur si simplu pentru uz personal, astfel incat sa stiti ce sa urmariti de Black Friday. Poate s-a defectat un ceas, s-a spart o vaza iar un cauciuc de iarna este cam uzat. Ganditi-va bine acum pentru a nu va parea rau mai tarziu, de exemplu sambata.

Asadar, acestea sunt ultimele sfaturi pe care vi le putem oferi pentru un Black Friday de succes. Restul tine de rapiditatea voastra precum si de bugetul pe care l-ati alocat pentru cumparaturile de Black Friday. De asemenea tinem sa va uram spor la cumparaturi!

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.