De ce este avantajos sa cumperi produse resigilate de pe eMAG

       755   

De ce este avantajos sa cumperi produse resigilate de pe eMAG

Daca sunteti persoane care navigheaza destul de des pe internet, atunci cu siguranta ati intrat si ati facut cumparaturi cel putin o data pe eMAG. Asta deoarece acesta este cel mai mare si mai popular magazin online din Romania, avand deja o reputatie foarte buna in randul cumparatorilor de gadgeturi, electrocasnice si de multe alte produse. Ei bine daca ati intrat pana acum pe eMAG, atunci probabil ati observat lista de produse resigilate.

 

 

In randurile urmatoare vom vorbi chiar despre acestea si va vom oferi 3 motive pentru a cumpara produse resigilate de pe eMAG.

Pret mult mai accesibil

Daca intrati pe pagina unui produs, s-ar putea ca eMAG sa va sugere si un alt model resigilat, care are aceleasi specificatii insa un pret mai mic. Ei bine acesta reprezinta probabil unul dintre cele mai mari motive pentru care ar trebui sa cumparati mai des produse resigilate, pentru ca pretul acestora este de multe ori cu cateva sute de lei mai mic, o reducere destul de atractiva, credem noi.

Aceleasi specificatii doar cu mici defecte vizuale

eMAGProdusele resigilate de pe eMAG sunt acele produse achizitionate de catre alte persoane care le-au returnat mai apoi din anumite motive. De cele mai multe ori, principalul motiv este acela ca produsul prezinta mici defecte vizuale, precum o mica zgarietura intr-un anumit colt al produsului. In rest, produsul functioneaza perfect si are aceleasi specificatii ca ale produsului achizitionat nou nout, insa se bucura in continuare de un pret redus cu mult fata de pretul produsului nou.

Au garantie, politica de retur si pot fi cumparate in rate

Sa nu credeti ca daca veti cumpara un produs resigilat atunci este probabil sa nu va puteti bucura de garantie. Un produs resigilat dispune de garantie la fel ca un produs nou iar daca nu sunteti multumiti de produsul primit, atunci il puteti returna fara nicio problema. De asemenea, produsele resigilate pot fi cumparate si in rate, pretul mic fiind desigur un alt avantaj al acestor produse, existand deci posibilitatea de a cumpara un produs foarte bun cu bani putini si in rate. Ce poti sa-ti doresti mai mult?

Asadar, daca pana acum nu ofereati atentie produselor resigilate, va recomandam ca de acum cand doriti sa cumparati un anumit produs de pe eMAG, indiferent ca este vorba despre un telefon, o tableta sau un frigider, sa verificati si oferta pentru produsele resigilate, deoarece v-ati putea bucura de o achizitie foarte buna.

 

Tags:Reduceri IT & Mobile Days la eMAG

Reduceri IT & Mobile Days la eMAG

Ghid reduceri - 14 decembrie 2015eMAG te pregateste de Valentine`s Day

eMAG te pregateste de Valentine`s Day

Ghid reduceri - 14 decembrie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.