Cand va avea loc Black Friday 2015 in Romania

       915   

Cand va avea loc Black Friday 2015 in Romania

Toata lumea vorbeste deja despre Black Friday 2015 insa nimeni nu spune mai exact cand va avea loc in acest an in Romania. De aceea ne-am gandit sa publicam noi acest articol in care sa vorbim despre o data aproximativa in care vom putea face cumparaturi la preturi cat mai bune din magazinele romanesti, atat offline cat si online.

 

 

Black Friday Romania - 27 Noiembrie 2015

De regula Black Friday se organizeaza in ultima zi de vineri a lunii noiembrie, deci in acest an in Romania Black Friday ar trebui sa aiba loc pe data de 27 Noiembrie 2015, insa dupa cum bine am vazut si in anii anteriori, aceasta nu este chiar o data batuta in cuie din mai multe motive mai mult sau mai putin argumentate.

Unul dintre motivele pentru care nu se respecta data in care cel mai mare eveniment de reduceri si promotii ar trebui sa aiba loc in Romania, este acela ca multe magazine online s-au obisnuit sa fure startul cu speranta ca vor castiga astfel mai multi client care nu vor mai avea rabdare sa astepte pana in ultima vineri din noiembrie. De aceea ne asteptam ca si in acest an, precum s-a intamplat de fiecare data in anii anteriori, sa fie magazine care incep promotiile de Black Friday inca de pe 20 Noiembrie 2015 si sa tina o saptamana, sau numai in ziua respectiva. Deci cu o saptamana inainte de data oficiala a evenimentului deja arhi-cunoscut.

Din acest motiv va recomandam ca in acest an sa va pregatiti in mod special pentru data de 20 Noiembrie 2015 deoarece majoritatea magazinelor adopta aceasta strategie, motiv pentru care ar trebui sa va acumulati mai repede un buget si sa fiti pe faza cu o saptamana inainte de data oficiala a evenimentului intitulat Black Friday. Ne asteptam asadar ca si eMAG sa inceapa Black Friday pe data de 20 Noiembrie 2015 deoarece stim deja ca pe 1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, zi declarata libera deci nu se vor putea face livrari.

Pe scurt, si in acest an in Romania vom avea doua evenimente Black Friday: unul pe 20 Noiembrie 2015 si cel oficial pe 27 Noiembrie 2015. Asadar, nu putem decat sa va uram spor la cumparaturi si sa speram ca veti prinde cele mai bune reduceri. 

Va recomandam insa sa cititi si celelalte articole scrise de noi cu sfaturi pentru un eveniment Black Friday cat mai de succes, in care sa profitati de cele mai bune promotii. 

 
Ce produse sa urmaresti de Black Friday

Ce produse sa urmaresti de Black Friday

Ghid reduceri - 13 octombrie 2015


Oferta de Black Friday la Flanco.ro

Oferta de Black Friday la Flanco.ro

Ghid reduceri - 13 octombrie 2015 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.