Black Friday PRO, in octombrie, de la F64

       765   

Black Friday PRO, in octombrie, de la F64

Zilele trecute va spuneam intr-un articol cand va avea loc Black Friday 2015 in Romania. Tot in acel articol va recomandam sa va pregatiti sufleteste si financiar din timp deoarece multe magazine fie ele online sau offline vor incerca sa fure startul evenimentului importat de peste ocean.

 

 

Daca ne-am obisnuit deja ca cei de la eMAG sa organizeze evenimentul cu o saptamana mai devreme, se pare ca anul acesta cei de la F64 au vrut sa fie primii si organizeaza un eveniment de tip vinerea neagra cu numai putin de o luna inainte.

Doar 3 zile pana la Black Friday PRO

In perioada 23 - 25 octombrie va avea loc Black Friday PRO la F64.ro. Toti stim cat de greu se incarca site-urile participante in perioada campaniei si cat de frustrant este ca nu iti poti comanda produsul dorit. Pentru o experienta cat mai placuta si mai rapida, cei de la F64 ne sfatuiesc sa avem cont pe site si sa fim abonati la newsletter-ul lor pentru a avea acces cat mai rapid la promotii. O noutate in cadrul evenimentului este posibilitatea crearii de whishlist-uri, care spun organizatorii ca ne vor ajuta sa cumparam mai devreme produsele daca sunt in promotie. Legat de Black Friday-ul de la sfarsitul lunii noiembrie, nu avem inca nici o informatie de la F64, dar dintr-o nota legata de sistemul de afiliere intelegem ca acestia vor participa si la evenimentul oficial.

Yellow Store au confirmat si ei participarea la Black Friday PRO

Cei de la magazinul online al producatorului foto japonez Nikon, Yellow Store a confirmat si el azi, printr-un newsletter participarea la eveniment. Acestia promit reduceri de mii de lei la aparatele foto profesionale Nikon. Campania online incepe pe data de 23 octombrie la ora 00:00 iar magazinele fizice se vor deschide incepand cu ora 08:00.

Spor la cumparaturi si la vanat oferte foto!

Mai sunt 3 zile pana la Black Friday 2015

Mai sunt 3 zile pana la Black Friday 2015

Ghid reduceri - 19 octombrie 2015


Magazine participante la Black Friday 2015

Magazine participante la Black Friday 2015

Ghid reduceri - 19 octombrie 2015


Cand va avea loc Black Friday 2015 in Romania

Cand va avea loc Black Friday 2015 in Romania

Ghid reduceri - 19 octombrie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.