Black Friday: Cum sa te asiguri ca profiti de o reducere reala

       980   

Black Friday: Cum sa te asiguri ca profiti de o reducere reala

Black Friday este un eveniment asteptat de o multime de cumparatori si astfel multe magazine profita de acest lucru precum si de toata agitatia momentului cand se da startul reducerilor, incearcand sa vanda produse care de fapt nu se afla la reducere ci doar li s-a marit pretul iar apoi cu reducerea promovata s-a ajuns inapoi la pretul initial.

 

 

Astfel ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi pentru a fi siguri ca de Black Friday chiar profitati de reduceri reale, nu numai cu numele. 

Faceti o lista cu produsele pe care vi le doriti

Primul pas este sa va faceti o lista cu produsele pe care ati dori sa le cumparati de Black Friday. Treceti absolut orice produs pe care l-ati cumpara daca acesta ar veni cu o reducere cat mai atractiva. Asa veti sti mai apoi ce anume sa urmariti cand faceti cumparaturi.

Verificati preturile in momentul redactarii listei

Puteti formula lista de produse dorite sub forma unui tabel. Intr-o sectiune sa fie numele si in alta pretul pe care il are in magazinele online. Astfel de Black Friday veti sti daca produsul respectiv dispune de o reducere de pret reala sau este vorba despre o umflare de pret pentru a crea impresia unei super-promotii.

Aceasta lista trebuie redactata insa cu cel putin 2-3 saptamani inainte de Black Friday, deci ar trebui inca de pe acum sa va notati preturile pentru a fi siguri ca nu veti fi inselati.

In cazul in care un magazin are o promotie mincinoasa, cautati altul

Doar pentru ca un magazin a incercat sa-si minta cumparatorii cu o reducere falsa, nu trebuie sa renuntati totusi la ideea de a cumpara un produs anume. Asta deoarece este foarte posibil sa il gasiti in alt magazin la un pret chiar mai bun decat cel trecut pe lista facuta inainte de Black Friday. 

Vor fi foarte multe magazine online care vor organiza promotii in acea perioada asa ca nu trebuie sa renuntati prea usor la ideea achizitonarii unui produs. 

Faceti si o lista cu magazinele online 

Pentru a va fi mai usor sa respectati sfatul de mai sus, mai puteti face o lista cu magazine online pentru ca in cazul in care observati ca un magazin nu are o promotie pentru produsul respectiv, sa stiti repede ce alt magazin sa vizitati. Asa veti economisi foarte mult timp pretios pe care il puteti folosi apoi pentru a bifa achizitionarea fiecarui produs de pe lista initiala.

Asadar, daca doriti ca de Black Friday sa faceti cumparaturi de care sa fiti cat mai multumiti si sa nu va pacaliti cu promotii false, va recomandam sa tineti cont de cele 4 sfaturi de mai sus si va garantam ca niciun magazin, fie el online sau offline, nu va reusi sa va pacaleasca.

 
 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.