piele

cum ne protejam pielea de soare la plaja

Cum ne protejam pielea de soare la plaja

Ghid Sanatate - 27 iunie 2016

A venit vara, toata lumea merge la mare sa obtina cel mai sexy bronz, doar ca aici sunt intampinati de tot felul de provocari. Una dintre ele este legata de protectia pielii de razele soarelui care nu ezita sa iti ofere niste arzaturi usturatoare si cu un aspect foarte urat, motiv pentru care am ales sa va prezentam cum sa va protejati eficient de arsuri la plaja.acneea o problema des intalnita in randul adolescentilor

Acneea, o problema des intalnita in randul adolescentilor

Ghid Sanatate     08 mai 2015

Acneea este caracterizata drept fiind o problema a pielii, confruntandu-se astfel 80% din populatia globului cu ea, intr-un anumit punct al vietii. Acneea cuprinde mai multe categorii de cosuri, dar si comedoanele (punctele negre si albe).


beneficiile aloei vera

Beneficiile aloei vera

Ghid Sanatate     06 aprilie 2015

Aloe Vera este o planta care se dezvolta in zone in care temperaturile nu coboara sub 0 grade Celsius.  Aloe vera este usor de identificat datorita frunzelor cu margini zimtate si carnoase. Planta trebuie sa aiba cel putin 3 ani pentru ca gelul frunzelor cat si seva sa detina efecte vindecatoare. Se taie frunza, iar seva se scurge si gelul rezulta din miezul frunzei. Aloe vera este folosita ca un antiinflamator, dar si ca tratamente de intretinere a tenului, a pielii in general. 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.