Traditii de nunta internationale: Italia, India si Rusia

       1623   

Traditii de nunta internationale: Italia, India si Rusia

O traditie insipirata din Italia si raspandita in toata lumea este inelul de logodna ce trebuie sa fie un inel cu diamant. Ceremonia de logodna trebuie sa aiba loc Duminica dimineata in biserica si aici exista un obicei de a lega pe usa bisericii o funda ce reprezinta legatura dintre cei doi miri. In meniul special oferit la nunta regasim migdale zaharisite.

 

 

Traditii de nunta India

O prima traditie este reprezentata de nunta in sine si obiceiurile ei ce se regasesc in religia hindusa. Sunt extraordinar de multe obiceiuri deoarece indienii sunt considerati un popor sacru si plin de traditie. Inaintea nuntii cu o zi are loc la casa viitoarei mirese ritualul Mehndi unde mireasa este pictata cu henna pe palme, maini, picioare si brate.O alta traditie este data de rochia de mireasa ce poarta denumirea de sari si are culoarea rosie. In timpul nuntii mirele se descalta si cineva apropiat miresei ii ascunde incaltamintea iar mirele pentru a o recupera este nevoit sa platesca.

Traditii de nunta in Rusia

O traditie destul de des intalnita are loc in momentul in care viitorul mire ajunge la casa miresei si pentru a isi vedea viitoarea aleasa trebuie sa plateasca o rascumparare. In drum spre biserica se face o coloana lunga de masini inchise la culoare si se crede ca asta semnifica bunastarea familiei miresei. Dupa ceremonia din biserica tinerii miri pleaca intr-un tur al orasului si depun flori la statui. La petrecere o alta traditie este data de spargerea paharelor de sampanie ce reprezinta noroc in familie.

Traditii de nunta in Scotia

O traditie urat mirositoare este reprezentata de inegrirea miresei unde prietenii si rudele acopera viitoare mireasa cu unt, branza, peste si sosuri urat mirositoare si apoi viitoarea mireasa trebuie sa se plimbe prin oras. Amintim un loc special in care se pot casatori tineri chiar si fara acordul parintilor singura conditie fiind varsta de 16 ani si anume Gretna Green.

Traditii de nunta in Germania

O traditie respectata inca de la nasterea viitoarei mirese este ca se planteaza cativa copaci  si ulterior vor fi vanduti iar banii se vor pastra pentru zestre. Un alt obicei foarte dragut este ca toti invitatii la nunta creaza o carte de nunta ce contine povestea viitorilor miri, poze si articole iar banii stransi vor fi oferiti pentru luna de miere.

Irlanda

Este diferita fata de alte tari prin simplul fapt ca tortul de nunta este plin de rachiu si whisky ornamentat cu fructe.

Mexic

O traditie extrem de frumoasa are loc inaintea primului dans al mirilor si iau parte toti invitatii care formeaza o inima iar in mijloc mirii vor dansa primul vals.

Jamaica

O traditie foarte amuzanta este aceea de a trimite prin posta invitatilor care nu au putut ajunge la nunta o felie de tort.

Fiji

O traditie veche este aceea ca viitorul mire trebuie sa ii aduca in dar socrului un simbol al bogatiei si anume un dinte de balena.

 

 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.