Cum sa arati fabulos in ziua nuntii

       820   

Cum sa arati fabulos in ziua nuntii

Unul dintre cele mai mari vise pe care o femeie il poate avea, este o nunta cat mai frumoasa. De asemenea, pe cat va fi nunta mai asemanatoare celor din povesti, la fel isi doreste si mireasa sa se ridice la nivelul tuturor asteptarilor, sa arate cat mai fabulos si mai stralucitor astfel incat sa fure absolut orice privire si sa fie mereu in centrul atentiei.

 

 

De aceea noi ne-am gandit sa va oferim cateva sfaturi pentru a arata cat mai fabulos in ziua nuntii. In primul rand trebuie sa spunem insa ca nu numai o rochie cat mai scumpa si croita cu atentie la fiecare detaliu te poate ajuta sa arati fabulos, ci si diferite sfaturi in legatura cu alimentatia si stilul de viata.

Folositi sare atunci cand faceti baie

Exista foarte multe mituri de nunta care au ca obiect principal sarea. Se spune ca daca va stropiti putin cu sare cand faceti baie, pielea va fi mai lucioasa. De asemenea sarea aruncata peste umar va va ajuta sa aveti noroc.

Cat mai multa apa

Se spune ca ar trebui sa bei cel putin doi litri de apa pe zi. De aceea se recomanda ca in perioada de dinaintea nuntii sa consumati cat mai multa apa astfel incat intregul corp sa fie hidratat asa cum trebuie. O buna hidratare tine la distanta ochii umflati precum si abdomenul umflat.

Recomandarea noastra este sa aveti mereu la voi cate o sticla de 1 litru de apa. Dupa nunta ne veti multumi.

Lotiune pentru un ten mai stralucitor

Tot pentru un aspect cat mai fabulos in ziua nuntii se recomanda ca inainte de nunta cu cel putin o luna sa incepeti sa folositi o lotiune pentru un ten stralucitor. Aplicata o data pe saptamana, aceasta te va face sa arati superb in ziua nuntii si nu numai.

Folositi si o masca pentru ochi

Ochii sunt unul dintre aspectele de care trebuie sa avem cea mai multa grija pentru un aspect cat mai placut. De aceea se recomanda mastile pentru ochi. Exista chiar unele masti concepute in mod special pentru a fi aplicate inainte de evenimente precum sunt nuntile astfel incat rezultatele sa apara intr-un timp cat mai scurt.

Balsamul de calatorie poate face minuni in ziua nuntii

Suna mai degraba a sfat pentru calatorii, insa este valabil si pentru ziua nuntii. Mai exact, este vorba de noaptea nuntii. Asta deoarece in ziua nuntii cu siguranta vei avea o coafura facuta cu ajutorul unui fixativ. Din acest motiv la un moment dat parul tau ar putea deveni putin mai lipicios. Acest lucru poate fi insa prevenit cu ajutorul unui balsam de calatorie.

Asadar, daca doresti sa fii cat mai fabuloasa in ziua nuntii, tine cont si de sfaturile de mai sus.

  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.