Cum iti alegi locatia pentru nunta

       1269   

Cum iti alegi locatia pentru nunta

Chiar daca sezonul nuntilor este cam pe sfarsite, o multime de tineri si nu numai isi planuiesc inca de pe acum nunta pentru anul viitor, astfel incat sa fie siguri ca vor avea locatia asigurata.

 

 

Totusi, alegerea locatiei pentru nunta nu este chiar cel mai usor pas al organizarii unuia dintre cele mai mari evenimente din viata unui om, asa ca ne-am gandit sa oferim putin sprijin celor care vor sa isi faca nunta insa nu stiu cum ar trebui sa isi aleaga locatia. Sprijinul il veti gasi chiar in randurile urmatoare unde vorbim despre cum iti alegi locatia pentru nunta.

Raport calitate pret

Mereu cand vine vorba de bani, dorim sa obtinem cel mai bun raport de calitate pret. De aceea este foarte bine sa faceti o lista cu locatiile unde ati dori sa aveti nunta, iar mai apoi sa notati preturile precum si conditiile pe care localurile respective vi le ofera. De asemenea este bine ca lista respectiva sa includa si dotarile pe care un local vi le poate oferi, deoarece acestea pot influenta foarte mult o decizie.

Cu o astfel de lista va va fi mult mai usor sa alegeti un local pentru nunta perfect pentru voi in conditia in care cautati cel mai bun raport de calitate-pret.

Facilitati oferite

Pe langa incaperea pe care o doresti pentru a gazdui nunta ta, trebuie sa tii cont numaidecat si de restul facilitatilor pe care un local ar trebui sa le ofere. De exemplu trebuie sa te asiguri ca exista o parcare unde invitatii sa isi poata lasa masinile in siguranta, chelneri care sa ajute la o servire mai rapida a meniurilor, bucatari care sa ofere meniurile si asa mai departe.

Pretul poate creste?

De obicei, daca faci rezervarea acum pentru anul viitor, atunci pretul mai poate creste cu cateva procente. Totusi acest lucru trebuie prevazut numaidecat in contractul pe care il semnezi, astfel incat sa ai cel putin o idee cu cat ar putea creste pretul despre care ati discutat initial.

Iti poate oferi si muzica?

In cazul in care nu ai anumite preferinte in ceea ce priveste muzica pentru nunta ta si chiar nu doresti o trupa anume, atunci este foarte important ca un anumit local sa aiba o intelegere cu o formatie pentru nunta si sa iti poata sugera o oferta in acest sens. Astfel, alegand localul ai rezolva si detaliile in legatura cu muzica, deci ai nimeri doi iepuri cu o singura lovitura, dupa cum se mai spune.

Cati invitati vor fi?

Un alt aspect foarte important este acela care priveste numarul invitatilor. Asta deoarece trebuie sa fim siguri ca exista suficiente locuri cat sa poata fi gazduit orice invitat, ba chiar sa fie si cateva locuri libere in plus, ca nu se stie niciodata cati invitati ar putea sa vina.

Asadar, acestea sunt cele 5 sfaturi care speram ca te vor ajuta sa gasesti mai usor locatia pentru nunta.

 Save the date si anuntarea logodnei

Save the date si anuntarea logodnei

Ghid Nunta - 09 noiembrie 2015


Cand nu se oficiaza nunti in 2016

Cand nu se oficiaza nunti in 2016

Ghid Nunta - 09 noiembrie 2015


Semnificatiile inelului de logodna

Semnificatiile inelului de logodna

Ghid Nunta - 09 noiembrie 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.