Ce este un wedding planner si cu ce te poate ajuta in organizarea nuntii

       788   

Ce este un wedding planner si cu ce te poate ajuta in organizarea nuntii

Pentru ca nu mai este mult pana cand cuplurile vor incepe sa-si organizeze nuntile, iar weekend-urile vor rasuna tot mai des de muzica si de veselie, ne-am gandit ca in urmatoarea perioada sa mai venim in ajutorul acestora cu tot felul de articole care sa le fie de folos pentru a avea o nunta asa ca in povesti.

 

 

Daca pana acu ceva timp nuntasii trebuiau sa se ocupe de organizarea propriei nunti, de o vreme a aparut conceptul de Wedding Planner, astfel incat tot mai multe cupluri apeleaza la un astfel de wedding planner. Dar totusi, ce este un wedding planner si cum te poate ajuta acesta pentru a avea nunta visurilor tale? Ei bine asta va vom spune chiar in randurile urmatoare.

Ei bine un wedding planner se ocupa cam de tot ce tine de o nunta. Mai exact, inca de cand incepi sa iti planifici nunta acesta te va ajuta sa iti stabilesti bugetul, cu alegerea furnizorilor dar si cu negocierea unor contracte daca este cazul. Tot acesta vine si cu diferite propuneri in ceea ce priveste aranjamentele si decorul in general, dar va fi acolo si cand vei dori sa iti alegi costumatia. Pe scurt, un wedding planner va fi alaturi de tine de la inceputul nuntii pana la sfarsit.

Probabil ca in randurile de mai sus am oferit mai multe motive pentru care ar trebui sa apelezi la un wedding planner. Totusi, am decis sa dedicam un paragraf si intrebarii „de ce sa alegi un wedding planner” pentru nunta ta. Chiar daca poate parea prea scump sa apelezi la un wedding planner, noi suntem de parere ca preturile sunt decente daca stam sa privim putin toate lucrurile cu care te ajuta un wedding planner. 

Un prim motiv pentru care merita sa apelezi la un astfel de wedding planner este acela ca vei economisi timp, astfel incat sa te pregatesti mai mult moral pentru eveniment. De asemenea, nunta va fi foarte bine organizata iar fiecare detaliu ce trebuie stabilit va fi pus la punct mult mai usor. Totusi, probabil ca nu exista avantaj mai mare decat acela ca scapi de stresul organizarii unei nunti, pentru ca nu e deloc usor.

Asadar, cam acestea sunt informatiile pe care ar trebui sa le stii despre un wedding planner, iar daca e sa ne intrebi pe noi, ei bine suntem de parere ca merita sa apelezi la serviciile lui.

 Save the date si anuntarea logodnei

Save the date si anuntarea logodnei

Ghid Nunta - 01 aprilie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.