masina

masina de spalat vase criterii de alegere a unui model bun

Masina de spalat vase – criterii de alegere a unui model bun

Ghid Imobiliar - 31 august 2016

Cu toate ca nu toata lumea are o masina de spalat vase in bucatarie, acesta este obiect de tip electrocasnic foarte util deoarece ne scuteste de una dintre cele mai neplacute activitati: spalatul vaselor. Astfel, noi am decis sa facem un articol in care sa va prezentam care sunt cele mai importante caracteristici de care sa tineti cont atunci cand doriti sa va cumparati o masina de spalat vase.acte necesare pentru a iesi cu masina din tara daca nu este pe numele tau1

Acte necesare pentru a iesi cu masina din tara daca nu este pe numele tau

Ghid Auto     29 aprilie 2016

In Romania a devenit deja un obicei ca tinerii care isi cumpara o masina sa o treaca pe numele unui parinte sau chiar pe cel al bunicilor, iar asta deoarece astfel vor platit mult mai putini bani pentru asigurare. Totusi, la fel cum fiecare lucru are atat parti pozitive cat si negative, atunci cand treci masina pe numele altcuiva apar cateva probleme. De exemplu, atunci cand masina nu este pe numele tau este mai dificil sa iesi cu ea din tara. De aceea, in acest articol va vom prezenta actele necesare pentru a iesi cu masina din tara atunci cand nu este trecuta pe numele tau.


programul rabla va avea o ramura pentru masinile electrice

Programul Rabla va avea o ramura pentru masinile electrice

Stirea zilei     08 aprilie 2016

Daca acum nu exista chiar atat de multe masini electrice in Romania, insa in alte tari numarul acestora creste tot mai mult, este cert faptul ca peste cativa ani tot mai multe masini nu vor mai fi alimentate cu benzina, motorina sau GPL, ci vor deveni electrice. Iar unul dintre lucrurile care ne face sa spunem asta este faptul ca Programul Rabla va avea o sectiune speciala pentru masinile electrice.


sfaturi pentru intretinerea masinii de spalat

Sfaturi pentru intretinerea masinii de spalat

Ghid Imobiliar     25 martie 2016

Cu totii ne bucuram atunci cand ne cumparam o masina de spalat si vedem cat de bine reuseste sa curete rufele, astfel incat ne-am dori sa functioneze mereu la fel. In timp insa apar diferite probleme, astfel incat simtim ca masina noastra de spalat a imbatranit iar rufele nu mai sunt tratate la fel de bine precum erau atunci cand masina a fost cumparata. De cele mai multe ori, aceste probleme apar din cauza faptului ca masina de spalat nu a fost destul de bine intretinuta, si astfel in randurile urmatoare veti gasi cateva sfaturi care sa va ajute sa va intretineti cat mai bine masina de spalat astfel incat sa aiba o durata de viata mai mare.


daca ai o masina diesel atunci ar trebui sa tii cont de aceste lucruri

Daca ai o masina diesel atunci ar trebui sa tii cont de aceste lucruri

Ghid Auto     19 ianuarie 2016

Atunci cand ai o masina diesel, poti sa te consideri un adevarat sofer abia dupa ce ai trecut cu bine peste o iarna grea. Asta deoarece in general iarna o masina diesel este mai greu de intretinut decat vara, motiv pentru care posesorii trebuie sa ofere mai multa atentie masinilor pe care le detin. Iar despre masurile pe care trebuie sa le iei pentru ca masina ta sa iasa cu bine din iarna vom vorbi chiar in randurile urmatoare.


masinile cu volan pe dreapta pe cale sa fie interzise in romania

Masinile cu volan pe dreapta pe cale sa fie interzise in Romania

Stirea zilei     07 ianuarie 2016

Foarte multi soferi isi cumpara masini din Anglia, tara despre care stim ca se circula pe stanga deci volanul este pe dreapta, si deja masinile cu volan pe dreapta nu mai sunt o noutate in traficul romanesc ci vedem chiar tot mai multe de la un an la altul. Marele avantaj al acestor masini este acela ca au un pret ceva mai mic decat restul masinilor precum si prezinta o stare destul de buna.  

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.