Trucuri pentru Pokemon GO

       1275   

Trucuri pentru Pokemon GO

Pokemon a devenit cel mai nebun joc existent, toata lumea avandu-l instalat pe telefon si plecand in vanatoare dupa pokemoni rari, motiv pentru care am ales sa venim in ajutorul antrenorilor de pokemoni cu un articol in care va prezentam mai multe trucuri utile pentru a gasi mai usor pokemoni precum si pentru a va descurca mai bine in acest joc al momentului.

 

 

Cum sa incepi cu Pikachu

Cu toate ca e cel mai iubit pokemon, Pikachu nu este oferit initial ci il vei gasi destul de greu. La inceputul jocului va trebuie sa alegi intre Charmander, Squirtle si Bulbasaur, insa pentru a gasi Pikachu va trebui sa nu alegi niciunul dintre ei va trebui sa mergi in alte locuri pentru a te indeparta de cei 3. Acesti vor aparea iar langa tine, iar dupa ce te-ai indepartat de 4 ori de langa ei, va aparea si Pikachu.

Cum gasesti mai usor un pokemon

Atunci cand cauti un pokemon, va aparea jos in dreapta la „nearby”. Sub pokemon vor fi trei labute, ceea ce inseamna ca pokemonul este destul de departe. Miscandu-va, labutele pot fi doar 2 sau 1, semn ca sunteti aproape de pokemonul respectiv, iar daca dispare de la „nearby”, atunci ar trebui sa va intoarceti deoarece ati ales directia gresita.

Cum scoti mai repede un pokemon dintr-un ou

O alta metoda prin care poti face rost de pokemoni este sa ii scoti din ouale primite de la pokestop-uri. Daca nu vreti sa mergeti pe jos 5-10 km, atunci ar trebui sa stiti ca nu sunt contorizati km facuti cu masina sau cu alte vehicule rapide, doar ca puteti merge fara griji cu bicicleta sau cu rolele, deoarece acei kilometri sunt contorizati de catre aplicatie, deci ii veti face si mai rapid totodata.

Cum faci level mai repede in Pokemon GO

La nivel mai mare veti primi un Lucky EGG, care va dubla experienta facuta in cateva minute. De aceea ar trebui sa prindeti fiecare pokemon gasit, chiar daca mai aveti o multime, iar asta deoarece atunci cand primiti Lucky EGG ii puteti folosi pentru evolutii, astfel incat sa primiti mai multa experienta si sa faceti level mai rapid in Pokemon GO.

Cum sa o evoluezi pe Evee in orice vrei

Evee este un pokemon foarte cautat de catre jucatori, iar asta pentru ca poate fi transformata usor in Jolteon, Vaporeon sau Flareon, transformare ce va fi facuta aleator. Totusi, exista un truc care iti permite sa alegi in ce sa o transformi. Daca o vei numi pe Eeve Sparky, aceasta va deveni Jolteon, Rainer va deveni Vaporeon iar Pyro va deveni Flareon.

Nu folosi Stardust la level mic

Nu folosi deloc Stardust la level mic, ci dupa 10-15, deoarece atunci prinzi un CP mult mai mare, deci pokemonii ar trebui sa aiba macar 700-900 puncte pentru a-i imbunatati.

Asadar, acestea sunt sfaturile noastre pentru a aduna mai multi pokemoni puternici precum si pentru a te descurca excelent in jocul momentului numit Pokemon GO.

 
Metode care te ajuta sa scapi de stres

Metode care te ajuta sa scapi de stres

Ghid Lifestyle - 20 iulie 2016


Anul acesta sunt in trend fustele midi

Anul acesta sunt in trend fustele midi

Ghid Lifestyle - 20 iulie 2016


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.