Sfaturi utile pentru alegerea unei rochii de seara

       826   

Sfaturi utile pentru alegerea unei rochii de seara

Atunci cand sunteti invitata la un eveniment de o importanta deosebita, indiferent ca este vorba despre o petrecere sau o seara in oras alaturi de partenerul dumneavoastra, trebuie sa fiti foarte atenta in momentul in care alegeti rochia de seara pe care sa o purtati si care sa va reprezinte.

 

 

Modelul ales trebuie sa fie in masura sa va asigure o prezenta sexy, insa tineti cont si de faptul ca acesta trebuie sa fie in trend, in caz contrar existand riscul ca persoanele din jur sa va catalogheze drept o persoana demodata.

Forma corpului reprezinta punctul de plecare  in momentul in care trebuie sa faceti o astfel de alegere, fiind totodata cricteriul cel mai important de selectie al modelelor diverse de rochii de seara pe care le aveti la dispozitie.

Daca sunteti miniona, este foarte important sa stiti ca rochiile de seara scute sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastra si incercati sa evitati modelele lungi deoarece acestea nu va avantajeaza apsolut deloc.

Daca atuul dumneavoastra este reprezentat de un bust generos, nu ezitati sa scoateti acest lucru in evidenta cu ajutorul modelelor de rochii de seara cu decolteu, acestea fiind ideale pentru a trezi simturile barbatilor din jurul dumneavoastra.

In cazul in care aveti soldurile ceva mai proeminente si doriti ca acest lucru sa nu se observe, rochiile de seara care au o croiala in forma de A, sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastra, avand posibilitatea sa alegeti si modelele mai lungi, daca doriti sa va mascati si gambele mai groase.

  De retinut

O rochie de seara trebuie aleasa si in perfecta concordanta cu evenimentul la care este purtata, deoarece daca este vorba despre o petrecere, un astfel de articol vestimentar trebuie sa va poata oferi si doza de confort necesara in astfel de cazuri.

 

Tags:Cum se alege un costum de baie

Cum se alege un costum de baie

Ghid Lifestyle - 18 mai 2015


Cum se alege o rochie de gravida

Cum se alege o rochie de gravida

Ghid Lifestyle - 18 mai 2015


Ce tipuri de esarfe ni se potrivesc

Ce tipuri de esarfe ni se potrivesc

Ghid Lifestyle - 18 mai 2015


 

Categorii ghiduri

 

 

Subiecte HOT!
Cele mai citite articole
Copyright© 2009 - 2019 Ghidul-Meu.ro. Toate drepturile rezervate.